Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 18 Mai 2024 - 14587
Masuri preventive, dispuse impotriva unui barbat cercetat pentru violenta in familie.

La data de 22 noiembrie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal intocmit pentru violenta in familie, politistii Postului de Politie Sieut - Sectia 1 Politie Rurala Bistrita au dispus luarea masurii preventive a retinerii pentru o durata de 24 de ore, fata de un barbat de 55 de ani din Sebis, cercetat pentru comiterea faptei.

 Din verificarile efectuate, a reiesit faptul ca in dimineata de 22 noiembrie a.c., in timp ce se afla impreuna cu sotia sa la o ferma din extravilanul localitatii Sebis, ar fi agresat-o fizic. Femeia a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

 In cadrul verificarilor efectuate, politistii au aplicat formularul de evaluare a riscului, rezultand ca se impune emiterea unui ordin de protectie provizoriu, insa femeia s-a opus in mod expres.

 Astazi, 23 noiembrie, barbatul de 55 de ani a fost prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Judecatorul de dreptul si libertati a dispus arestarea preventiva pentru urmatoarele 30 de zile a acestuia. Cercetarile in acest caz sunt continuate de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita pentru violenta in familie.

 

           Actiuni pentru prevenirea traficului si consumului de substante interzise, pe raza de competenta a Politiei orasului Beclean

 La data de 22 noiembrie a.c., in intervalele orare intre  orele 12.00 - 14.00 si 15.00 - 18.00, politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au organizat si desfasurat actiuni pentru prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri sau a altor substante interzise, pe raza orasului, dar si a comunelor arondate sectiilor de politie rurala 4 si 5.

 In cadrul actiunilor au fost legitimate aproximativ 50 de persoane, iar in trafic au fost oprite pentru verificari aproximativ 40 de autovehicule, fiind efectuate 14 testari cu aparatele din dotare. Pentru abaterile rutiere constatate au fost aplicate 20 de sanctiuni in valoare de 4.205 lei, iar ca masuri complementare, au fost retinute 3 permise de conducere.

 Doua persoane au fost depistate si conduse la sediul Politiei, asupra lor fiind descoperite 3 plicuri cu substante susceptibile a avea efecte psihoactive. Substantele au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale, de catre structurile competente.

 

 

 

 

0 comentarii2457 vizualizări23 noiembrie 2023




rss 2.0
rss 2.0