Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 17 Mai 2024 - 14587
Activitati pentru siguranta copiilor .

In prag de Mos Nicolae, elevii Scolii Gimnaziale "Iacob si Ioachim Muresanu" din localitatea Gersa, comuna Rebrisoara au primit in dar de la politisti carti de educatie rutiera. Cartile cuprind desene, jocuri si exercitii cu ajutorul carora regulile de circulatie sunt usor de inteles si asimilat de catre cei mici.

 Peste 80 de astfel de carti au fost daruite in 5 decembrie, de politistii Serviciului Rutier Bistrita-Nasaud in cadrul unei activitati educativ-preventive. Cu ajutorul laboratorului mobil de educatie rutiera elevii au repetat regulile de circulatie pentru pietoni, biciclisti si alte categorii de participanti la trafic.

 Activitatea s-a desfasurat in cadrul proiectului "Educatie rutiera - Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participantilor la trafic pentru cresterea gradului de siguranta rutiera" si au participat elevi ai claselor pregatitoare si I-VIII. 

0 comentarii2093 vizualizări07 decembrie 2023




rss 2.0
rss 2.0