Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 18 Mai 2024 - 14587
Prejudiciu recuperat de catre politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita.

La data de 16 decembrie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au fost sesizati cu privire la faptul ca mai multe bunuri au fost sustrase dintr-un imobil din Posmus.

 In urma investigatiilor efectuate de catre politisti si a probatoriului administrat au fost identificati si ulterior depistati doi barbati de 44 si 30 de ani, din Dipsa si Posmus, banuiti de comiterea faptelor.

 Totodata, in cadrul cercetarilor, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au reusit recuperarea integrala a prejudiciului comis prin infractiunea de furt calificat. Bunurile, un aparat de sudura, un motoferastrau, o pompa de apa, un rotopercutor, o trusa de scule, mai multe cabluri electrice si unelte, in valoare totala de aproximativ 2300 de lei, au fost recuperate si returnate proprietarului.

 Politistii continua cercetarile in cadrul dosarului penal intocmit cu privire la infractiunea de furt calificat in vederea documentarii faptei si stabilirii participatiei penale.

0 comentarii2226 vizualizări20 decembrie 2023




rss 2.0
rss 2.0