Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 16 Mai 2024 - 14587
Barbat retinut de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au dispus retinerea unui barbat de 34 de ani, din Telcisor, banuit de comiterea infractiunilor de furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos.

 Astfel in urma probatoriului administrat, politistii au stabilit faptul ca la data de 6 ianuarie a.c., barbatul ar fi patruns in curtea unui imobil din Telcisor iar din interiorul unui autoturism ar fi sustras un portmoneu. Folosindu-se de un card bancar gasit in portofel, barbatul de 34 de ani ar fi efectuat mai multe operatiuni financiare, creand un prejudiciu total de 3200 de lei.

 Astfel, la data de 20 februarie a.c., a fost efectuata o perchezitie domiciliara la locuinta persoanei banuite de comiterea faptei, fiind gasite mai multe bunuri cu valoare probatorie. Totodata, in urma perchezitiei fata de barbat a fost luata masura preventiva a retinerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

 Cercetarile sunt efectuate in continuare de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale, in vedere documentarii intregii activitati infractionale.

0 comentarii2366 vizualizări21 februarie 2024




rss 2.0
rss 2.0