Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 12 Mai 2024 - 14587
Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti.

La data de 22 februarie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis de catre Judecatoria Reghin, impotriva unui barbat de 50 de ani din Ragla.

 Barbatul in cauza a fost condamnat la pedeapsa de 1 an, o luna si 10 zile de inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante. Acesta a fost preluat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Compartimentul Urmariri si dus in penitenciar.

 

 

            Ordin de protectie provizoriu emis de politisti

 La data de 22 februarie a.c., o femeie de 39 de ani din Mariselu a sesizat faptul ca, in seara de 21 februarie a.c., in timp ce se afla la domiciliu, impreuna cu sotul ei, a fost agresata fizic de catre acesta.

 Politistii au intocmit formularul de evaluarea a riscului, impotriva barbatului fiind emis un ordin de protectie provizoriu. Totodata, politistii continua cercetarile in acest caz, in cadrul unui dosar penal intocmit pentru comiterea infractiunii de violenta in familie.

 

 

 

Beclean: actiuni pentru siguranta elevilor, desfasurate de politisti

 La data de 22 februarie a.c., in intervalul orar 11.00 - 13.00, politistii din Beclean au organizat si desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii absenteismului scolar, pe raza orasului Beclean.

Astfel, au fost efectuate controale in 6 localuri publice de pe raza orasului Beclean, dar si in zona unor scoli si licee, fiind depistati 3 elevi care absentau de la cursuri. In ceea ce priveste elevii depistati, politistii au intocmit informari catre conducerea scolilor unde acestia invata.

0 comentarii2450 vizualizări23 februarie 2024




rss 2.0
rss 2.0