Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 26 Februarie 2021 - 39630 vizitatori azi
Victima a propriei neatentii

In data de 28.09.2010 orele 15.48 in intersectia str.I.Slavici-A.Muresanu-Crinilor-Bld.Decebal din mun.Bistrita, numita Cristina B., de 22 de ani, din Budacu de Sus, in timp ce conducea autoturismul pe banda a doua a strazii I.Slavici, in directia de deplasare spre str.Crinilor, nu a respectat semnificatia indicatorului rutier "Cedeaza Trecerea" care insoteste indicatorul "Intersectie cu sens giratoriu" si nu a acordat prioritate de trecere la patrunderea in intersectia cu sens giratoriu, fiind colizionata lateral stanga de un alt autoturism, condus de      Florin L. din Bistrita, care circula regulamentar pe banda a doua, in sensul giratoriu, din partea stanga de pe str.A.Muresanu spre Bld.Decebal.

          Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto care a fost transportata la Spitalul Judetean BN unde i s-a stabilit diagnosticul: "TCC, contuzie parietala dreapta, colica abdominala, sarcina luna a sasea" si a ramas sub supraveghere in cadrul Sectiei UPU.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ la ambii si li s-au recoltat  probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

In urma accidentului au rezultat avarii la ambele autoturisme in valoare de aproximativ 7000lei.

 

 

0 comentarii1862 vizualizări30 septembrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0