Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Accident rutier in Monor soldat cu decesul unui tanar din judetul Mures.

 Politistii efectueaza cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs in Monor un accident rutier soldat cu decesul unui tanar din judetul Mures. Conform primelor date, conducatorul auto a fugit de la locul accidentului.                                          

               In 16 octombrie a.c., politistii au fost sesizati prin 112 cu privire la faptul ca pe DJ 154 in localitatea Monor, in directie de mers spre Gledin a fost gasit un barbat decedat. Acesta a fost identificat ca fiind Levente B. de 25 ani din comuna Gurghiu, judetul Mures.

                   La fata locului s-a deplasat echipa operativa impreuna cu medicul legist, care au stabilit ca leziunile au fost provocate in urma unui accident rutier.

               In cadrul cercetarilor efectuate cu operativitate de politisti, a fost identificat suspectul principal pentru comiterea faptei, ca fiind un tanar de 25 ani din localitate. De asemenea, a fost identificat si autoturismul implicat in accident.

               Barbatul a fost condus la sediu pentru continuarea cercetarilor. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si i-a fost recoltata o proba biologica de sange.

               In cauza se efectueaza acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

 

0 comentarii2772 vizualizări16 octombrie 2011




rss 2.0
rss 2.0