Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Martie 2024 - 14587
A patruns in casa...Tineri prinsi la volanul...imprejurarile unui deces.

A patruns in casa pe o usa neasigurata.  In 18.11.2011 orele 10:43, politistii au fost sesizati de B. Ileana din comuna Budesti ca persoane necunoscute au intrat in bucataria de vara pe o usa neasigurata, de unde au sustras un aparat de radio.

            In urma verificarilor efectuate, a fost identificat un  suspect pentru comiterea faptei, respectiv D. Iulian de 36 ani din Budesti. Bunul in cauza a fost recuperat si predat proprietarului.

            Cercetarile continua de catre Sectie 3 de Politie Rurala.

 

  •  

In doua zile, doi tineri au fost prinsi la volanul unor autoturisme neinmatriculate, fara permise de conducere si sub influenta bauturilor alcoolice.

  In 18.11.2011 orele 23.50, in Beclean politistii l-au identificat in trafic pe B. Adrian de 21 ani din Uriu,  in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere  si fiind sub influenta bauturilor alcoolice (0.32 mg/l alcool pur in aerul expirat). Totodata, in urma verificarilor, a rezultat ca dovada de circulatie provizorie a autoturismului era expirata.

          Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate de catre Politia Beclean.

 

  •  

              In 19.11.2011, ora 03.50, pe DJ 172A, in localitatea Rusu de Sus, politistii l-au identificat pe M. Remus de 23 ani din Nuseni, care conducea un autoturism cu numerele de inmatriculare expirate din 08.11.2011, fiind sub influenta bauturilor alcoolice (0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat ) si fara sa posede permis de conducere.

            Fata de acesta se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o imbibatie alcoolica peste limita legala si punerea in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat.       

             Cercetarile continua de Sectia 4 Politie Rurala Beclean.

 

  •  

 

Politistii au actionat preventiv in noaptea de 19/20 noiembrie in Lechinta

  In 19/20.11.2011 intre orele  23.00-03.00, politisti din cadrul Serviciului de Ordine Publica, Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciului de Investigare a Fraudelor, Serviciului Rutier si Serviciului de Interventie Rapida au desfasurat activitati cu caracter preventiv de protejare a populatiei impotriva comiterii de fapte antisociale, pe raza com. Lechinta.

Ca urmare a abaterilor de la normele privind ordinea si linistea publica, circulatia pe drumurile publice si actele de comert ilicit, au fost aplicate 14  sanctiuni contraventionale cu amenzi in valoare totala de 2600 lei, a fost confiscata suma de 150 lei si a fost constatata o infractiune la legea privind drepturile de autor.

 

 

  •  

 

Politistii cerceteaza imprejurarile unui deces

  In 19.11.2011, ora 11.49 a fost sesizat prin SNUAU 112, faptul  ca pe raza localitatii Tureac, in zona numita Ferihaz, s-a rasturnat un tractor, iar soferul a fost grav accidentat.

             Echipajul deplasat la fata locului a constatat ca in ziua respectiva, in jurul orelor 11.30, G. Ion de 35 ani din Tureac, in timp ce tracta un bustean, a pierdut controlul tractorului, iar vehiculul s-a rasturnat peste el. In urma leziunilor suferite, barbatul a decedat.

            Cercetarile continua de Sectia 2 Polite Rurala Prundu-Birgaului.

 

  •  

 

Politistii va atentioneaza privind respectarea regulilor de circulatie

   In 19.11.2011, ora 16.58, pe DN17, intre Ciceu Mihaiesti si Manasturel, jud. Cluj, conducatorul auto S. Vasile de 55 ani din Dej, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat pe camp.

          Din accident a rezultat ranirea usoara a soferului. 

          Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

 

  •  

  In 20.11.2011, ora  04.50, pe DN 17D, in Rebrisoara, S. Vasile de 26 ani din Parva, in timp ce conducea o autoutilitara, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un gard.

           In urma  accidentului a rezultat ranirea grava a conducatorului auto si ranirea  usoara  a trei pasageri, toti din Parva.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62  mg/l alcool pur in aerul expirat si s-au recoltat probe biologice.

          Cercetarile continua de Serviciul Rutier.

 

  •  

 In 20.11.2011, ora 20.39, pe DJ 27 A, pe directia de mers Siniacob-Chirales, conducatorul auto K.Dorel de 33 ani din Arcalia, in timp ce conducea un moped, s-a rasturnat in santul din partea dreapta a drumului.

          Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului mopedului si a pasagerului in virsta de 21 de ani.

          Conducatorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur in aerul expirat.

        Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

 

 

4 commentarii2758 vizualizări21 noiembrie 2011




rss 2.0
rss 2.0