Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Cercetarile continua in cazul de la Rodna. Dosar penal pentru evaziune fiscala. Actiunea"Foc de Artificii".

 In 03.01.2012,  in cadrul cercetarilor efectuate in cauza privind copilul gasit decedat in Rodna, fata de suspectul principal T. Nicolae de 31 ani din Rodna, instanta de judecata a emis mandat de arestare preventiva pentru 29 zile.

Cercetarile continua de Parchetul de pe langa Tribunalul Judetean Bistrita-Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat, fapta prevazuta cu pedeapsa cu inchisoare cuprinsa intre 15 si 25 de ani.

 

  •  

 

Dosar penal pentru evaziune fiscala finalizat cu propunere de trimitere in judecata

 In 03.01.2012, Serviciul de Investigare a Fraudelor a inaintat Parchetului de pe langa Tribunalul  Bistrita-Nasaud cu propunere de trimitere in judecata dosarul penal privind pe invinuitii T. I. de 55 ani,  administrator imputernicit al unei societati comerciale din Bistrita si T. T. de 27 ani, ambii din Bistrita, fata de care s-au efectuat cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de evaziune fiscala.  

          Astfel, au rezultat indicii temeinice ca in perioada 2008-2009, avand calitatea de reprezentanti ai unei societati comerciale din Bistrita,  acestia au emis catre o societate comerciala din Bucuresti  20 de facturi fiscale in valoare totala de 1.127.926,32 lei, pe care nu le-au inregistrat in evidenta contabila a societatii emitente in scopul de a nu colecta TVA-ul aferent operatiunilor comerciale. Prin derularea acestor tranzactii s-a cauzat Bugetului de Stat un prejudiciu in cuantum de 331.757,27 lei constand in TVA de colectat si impozit pe profit.

 

  •  

 

Prins la volan fara permis

  In 03.01.2012, ora 09.10, pe DN 17 in localitatea Tureac a fost identificat J. Ioan de 32 ani din Muresenii Birgaului, in timp ce conducea un autoturism fara a detine permis de conducere.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala.

 

 

In 30.12.2011, in urma verificarilor efectuate conform Planului de Actiune " Foc de Artificii", politistii din cadrul  Biroului Arme Explozivi  si Substante Periculoase impreuna cu cei din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au gasit la domiciliul  lui O. Marius de 29 ani din localitatea Malut cantitatea de 100 kg in valoare de 4000 lei articole pirotehnice detinute fara drept.  Articolele pirotehnice au fost ridicate in vederea confiscarii.                  

Cercetarile continua de catre Biroul Arme Explozivi si Substante Periculoase sub aspectul savarsirii infractiunilor de "operatiune cu articole pirotehnice efectuate fara drept"  si  "contrabanda".

In cadrul aceleiasi actiuni politistii au depistat la un magazin din localitatea Nimigea de Jos articole pirotehnice expuse spre vanzare.

         Intrucat societatea in cauza nu era autorizata sa comercializeze articole pirotehnice, cantitatea de 5 kg (artificii si petarde) in valoare de 500 lei a fost ridicata in vederea confiscarii.

      Cercetarile continua de Biroul Arme Explozivi  si Substante Periculoase.

 

  •  

 In 01.01.2012, ora 17.03, pe DN 17 in cartier Viisoara, conducatorul  auto F. E. de 31 ani din Bistrita  nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers, fiind colizionat de autoturismul condus regulamentar de T. V. de 27 ani din orasul Beclean.  Din accident a rezultat ranirea usoara  a lui T. Andreea de 24 ani din  Beclean, pasagera in cel de-al doilea autoturism si avarii la cele doua autoturisme.

            Cercetarile continua de Biroul Rutier.

 

  •  

            In 01.01.2012, ora 13.46, pe DN 17/C, intre Cepari si Liviu Rebreanu, conducatorul  auto P. D. de 52 ani din Bistrita,  datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum alunecos, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un cap de pod. 

           Din accident a rezultat ranirea usoara a lui P. Ana de 45 ani din Bistrita si P. Valer de 30 ani din Mititei, pasageri in autoturism.

          Cercetarile continua de Politia oras Nasaud.

 

 

0 comentarii2758 vizualizări04 ianuarie 2012




rss 2.0
rss 2.0