Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Verificari sub coordonarea procurorului privind decesul unui barbat in Italia. Suspecti de furt prinsi in flagrant de politisti.

 In 25.01.2012 a fost primita o sesizare prin intermediul Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud privind stabilirea imprejurarilor in care a survenit decesul lui D. Marius de 33 ani in 12 ianuarie a.c. in Italia.

 Parintii decedatului au depus o plangere la Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud  in vederea exhumarii cadavrului si a stabilirii cauzei mortii, avand in vedere ca nora acestora nu a permis deschiderea sicriului  si intre familii exista neintelegeri, acutizate in urma decesului.

Solicitarea acestora a fost aprobata de procuror, iar in 31 ianuarie s-a procedat la exhumarea cadavrului ingropat in cimitirul din Posmus. In urma efectuarii necropsiei, s-a stabilit ca decesul barbatului s-a datorat asfixiei mecanice prin spanzurare, iar moartea poate data din 12 ianuarie a.c.

In cauza se efectueaza cercetari sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud pentru clarificarea imprejurarilor de fapt.

 

  •  

 

Suspecti de furt prinsi in flagrant de politisti

  In 31.01.2012, ora 03.30, pe strada T.Vladimirescu din Bistrita, politistii de la Biroul de Ordine Publica i-au prins in flagrant pe L. Reghina de 27 ani si  L. Florin de 18 ani, ambii din localitatea Viile Tecii, care aveau asupra lor mai multe bunuri. Fiind intrebati de politisti, acestia au recunoscut ca au sustras bunuri alimentare din doua beciuri situate la subsolul unui imobil de pe strada Aleea Pandurilor.

 Acestia au patruns in interior pe usile lasate neasigurate. Prejudiciul in valoare de 800 lei a fost recuperat.

          Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

 

  •  

 

Update:

  In 31.01.2012, cei 6 invinuti, retinuti preventiv pentru 24 de ore in cauza privind infractiuni de ultraj contra bunelor moravuri din Sarata, au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunerea de arestare preventiva.  Fata de persoanele cercetate  s-a luat masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu pentru o perioada de 30 zile.

Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

 

 

0 comentarii2751 vizualizări02 februarie 2012




rss 2.0
rss 2.0