Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Mandat de executare a pedepsei cu inchisoare pus in aplicare. Coliziune intre trei autoturisme.

In 14.02.2012, in urma unei actiuni specifice executate de Compartimentul Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a fost depistat D. Iulian de 36 ani din localitatea Tagu,  impotriva caruia Judecatoria Bistrita a emis Mandat de Eecutare a Pedepsei cu Inchisoare. 

Acesta a fost condamnat la 2,2 ani inchisoare pentru comiterea mai multor  infractiuni de furt din locuinta.

Barbatul a fost depus in Penitenciarul Bistrita.

  •  

 

Continua actiunile pe linie silvica

 In 14.02.2012,  in baza Planului Comun de Actiune "Scutul Padurii 2012",  politisti din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice si Serviciul de Investigare a Fraudelor impreuna cu specialisti din cadrul I.T.R.S.V. Cluj-Napoca au executat o actiune pe linia controlului provenientei, comercializarii materialului lemnos si a folosirii fortei de munca, pe Valea Bargaului.

Cu aceasta ocazie a fost confiscata cantitatea de 12,606 m.c. lemn de esenta rasinoasa in valoare de 1.820 lei si a fost aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 2.000 lei.

  •  

 

 

Coliziune intre trei autoturisme pe fondul neacordarii de prioritate

 In 14.02.2012, ora 18.16, in orasul Nasaud, O.  Alexa de 31ani  din Parva,  in timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate la iesirea dintr-o statie de carburanti si a colizionat lateral un autoturism  condus regulamentar de M.

Gabriel de 22 ani din Rebrisoara. Acesta din urma a fost proiectat pe contrasens unde a colizionat frontal un alt autoturism condus de S. Vasile de 60 ani din Salva.

          Accidentul s-a soldat cu ranirea usoara a conducatorilor auto M. Gabriel si S. Vasile si pagube materiale.

Cercetarile continua de Politia oras Nasaud .

  •  

 

A condus sub influenta bauturilor alcoolice

 In 14.02.2012, pe DJ 151, politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Beclean au identificat in trafic, intre localitatile Chirales si Lechinta,  pe Dumitru P. de 39 ani din Bistrita Birgaului, in timp ce conducea un autoturism afandu-se sub influenta bauturilor alcoolice ( 0,44 mg/l alcool pur in aerul expirat).

Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal, iar cercetarile continua de Sectia 4 Politie Rurala Beclean.

 

 

0 comentarii2751 vizualizări15 februarie 2012




rss 2.0
rss 2.0