Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 08 August 2020 - 15350 vizitatori azi
Accidente cu consecinte grave.

1. In 16.10.2010, ora 20.54, pe DN 17C, intre localitatile Dumitra si Bistrita, Dumitru R., de 41 ani, din Bistrita, agent de politie in cadrul Politiei Municipiului Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, iar intr-o curba a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, parasind partea carosabila spre stanga, unde a colizionat cu un copac.

Accidentul s-a soldat cu ranirea grava a conducatorului auto si a numitului Gheorghe E.,  ranirea usoara numitului Laurentiu M., ambii pasageri in autoturism si avarii de 2000 lei.

Conducatorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, datorita starii de sanatate, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice.

 

2. In data de 17.10.2010, ora 21.25, pe DN17C, numitul Lucian P., din Nasaud, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat pe numitul Nicolae P., din Salva, care in calitate de pieton se deplasa in aceeasi directie, pe marginea partii carosabile si tracta un carucior metalic. Dupa producerea accidentului conducatorul auto a parasit locul faptei, fiind identificat de politisti dupa aproximativ 15 minute.

Din accident a rezultat decesul numitului Nicolae P.

Conducatorul auto a fost testat etilotest rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur in aerul expirat si i s-au recoltat probe in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile continua de catre Serviciul Politiei Rutiere.

 

0 comentarii1526 vizualizări18 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0