Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 30 Octombrie 2020 - 1390 vizitatori azi
Victime ale neatentiei conducatorilor auto.

1. In 18.10.2010, ora 06.00 pe strada republicii din Singeorz Bai, numitul Damian B., din Ilva Mica, in timp ce conducea un autoturism a acrosat si lovit cu partea dreapta a autovehiculului pe minorul Florin R, de 16 ani, din Singeorz Bai, cares-a angajat in traversarea strazii fara sa se asigure si prin loc nepermis.

Din accident a rezultat ranirea usoara a minorului, care a refuzat consultarea si internarea intr-o unitate spitaliceasca, insa ulterior, simtindu-se rau, s-a prezentat la Spitalul din Nasaud, unde a fost internat.

Conducatorul auto si pietonul au fost testati etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetarile continua  de politia orasului Singeorz Bai.

 

2. In 18.10.2010, in jurul orei 08.20, in localitate Feldru , conducatorul auto Costel R., din Nasaud, in timp ce conducea o autoutilitara s-a angajat fara sa se asigure in depasirea unui autovehicul, care circula in aceeasi directie de mers Feldru- Ilva Mica si s-a colizionat frontal cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Din accident a rezultat ranirea grava a numitelor Maria B., si Tonica C., ambele din Magura Ilvei, pasagere in autoturism.

Conducatorul auto a fost testat etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetarile continua de catre lucratorii Politiei rutiere Nasaud.

 

3. In data de 18.10.2010, orele 19,45, pe stada Garii din municipiul Bistrisa, numitul Vasile M., in timp ce conducea un autoturism in directia de deplasare  spre B-dul Republicii, ajungand la trecerea pentru pietoni situata in fata cladirii Postei Romane, nu a acordat prioritate de trecere numitei Ancuta L., care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni.

Tanara a fost colizionata cu partea dreapta fata a autoturismului, iar in urma impactului a cazut pe partea carosabila, fiind accidentata grav. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean, unde a fost internata la Sectia Ortopedie.

Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

 

 

 

PURTATOR DE CUVANT AL I.P.J. B-N

Agent principal de politie

Mariana Petrosanu

E-mail: cabinet@bn.politiaromana.ro

Telefon:0263203103; fax: 0263232062 

0 comentarii1841 vizualizări19 octombrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0