Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Atentie la autoturisme! Prinsi in flagrant de politisti.

 In 05.04.2012, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au fost sesizati de catre mai multi bistriteni  ca in noaptea de 04/05.04.2012 persoane necunoscute le-au sustras de pe autoturismele personale placutele cu numere de inmatriculare.

La fata locului s-au deplasat lucratorii din cadrul S.I.C.- Compartimentul Trafic si Furturi Auto, insotiti de tehnicianul criminalist, care in urma cercetarilor efectuate,  au constatat urmatoarele:

Cele patru autoturisme au fost parcate in noaptea de 04/05.04.2012 in parcarile amenajate din spatele blocurilor in care domiciliaza proprietarii, pe Bd. Decebal si Aleea Plopilor.

Cu ocazia efectuarii cercetarii la fata locului s-a constatat faptul ca placutele de inmatriculare ale acestor autoturisme au fost sustrase din suporturile de plastic prin smulgere sau prin deschiderea lor. Placutele au urmatoarele numere de inmatriculare: BN-96-MRM, BN-51-YVO, BN-08-CIL si  BN-04-NPW si au fost date in urmarire.

De asemenea, in cadrul cercetarilor au fost prelevate mai multe fragmente de urme papilare.

Cercetarile continua de catre lucratorii din cadrul Compartimentului Trafic si Furturi Auto in vederea identificarii autorilor, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Pentru prevenirea furturilor, recomandam proprietarilor sa verifice in permanenta eficienta sistemelor de inchidere si sa parcheze autoturismele  in locuri iluminate si la vedere!

 

 

  •  

Prinsi in flagrant de politisti

  In 06.05.2012, ora 04.45 in Piata Unirii din mun. Bistrita, echipajul de ordine publica l-a prins in flagrant pe D. Ionel de 44 ani din Lesu, care transporta cu un carucior fier vechi in cantitate de aproximativ 40 kg. In urma verificarilor au rezultat date  ca acesta l-ar fi sustras din gardul fostei fabrici de bere din Bistrita. Prejudiciul a  fost recuperat in totalitate.

Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

 

  •  

 

 In 05.04.2012, ora 10.56,  pe raza mun. Bistrita, politistii i-au prins  in flagrant pe trei tineri de 16 ani, 17 ani si 15 ani din Crainimat si Budesti, care aveau asupra lor in ghiozdane mai multe piese didactice din material feros, pe care le-au sustras din incinta laboratorului de desen tehnic al scolii, cu intentia de a le valorifica la un centru de colectare.

Acestia au fost opriti pe strada de lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale.

Prejudiciul in valoare de 300 lei, a fost recuperat si restituit in totalitate.

Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale.

 

  •  

Accident rutier in Cepari

 In 06.04.2012, ora 00.02, pe DN 17-C, in localitatea Cepari, C. Adrian de 21 ani din Dumitra, in timp ce conducea autoturismul marca VW, avand o imbibatie alcoolica de 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si a colizionat parapetii instalati pe marginea drumului.

In urma accidentului nu au rezultat victime, doar pagube materiale.

 

 

In cauza conducatorului auto i s-a intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice avand o alcoolemie peste limita legala.

Cercetarile continua de Sectia 6 Politie Rurala Nasaud. 

0 comentarii2842 vizualizări07 aprilie 2012




rss 2.0
rss 2.0