Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Actiune pe Valea Somesului. Evenimente rutiere cercetate de politisti. Au incercat sa-si insuseasca bunuri.

In 21/22.04.2012, intre orele 22.00-04.00, politistii Serviciului de Ordine Publica, Serviciului Rutier, Serviciului de Investigatii Criminale si din cadrul Sectiei 7 Politie Sangeorz-Bai, au executat o actiune pe linia prevenirii faptelor cu violenta in zona localurilor cu program de noapte si pe linia prevenirii accidentelor rutiere pe fondul consumului de bauturi alcoolice, pe Valea Somesului.

Cu aceasta ocazie au fost efectuate verificari la 5 localuri publice, au fost aplicate 8 sanctiuni contraventionale  (4 pentru fapte de natura a tulbura ordinea si linistea publica si 4 pentru abateri de la normele rutiere) in valoare totala de 730 lei.

  •  

Evenimente rutiere cercetate de politisti

  In 21.04.2012, ora 20.20, in Bistrita, S. Silviu de 27 ani din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism avand o imbibatie alcoolica de 0,96 mg/l in aerul expirat, nu a pastrat o distanta corespunzatoare si a colizionat din spate remorca tractata de autoturismul condus de M. Vasile din jud. Botosani.

Din accident au rezultat avarii la cele doua autovehicule.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are in sange o alcoolemie mai mare de 0,80 g/l alcool pur in sange.

  •  

 

In 21.04.2012, ora 13.57 in localitatea Rodna, G. Samuel de 19 ani  din Cormaia, in timp ce conducea un moped, a derapat si a intrat in coliziune cu autoturismul condus de cetateanul italian M. R. de 68 ani din Rodna.

Din primele date a rezultat ca cetateanul italian circula cu autoturismul avand autorizatia de circulatie provizorie expirata, iar cei doi au convenit sa paraseasca locul accidentului.

Acestia au fost identificati de politisti, iar in cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat" si "Parasirea locului accidentului de catre conducatorul vehiculului implicat intr-un accident de circulatie care s-a produs ca urmare a unei infractiuni, fara incuviintarea politiei".

Cercetarile continua de Sectia 7 Politie Rurala Singeorz-Bai.

 

  •  

 

In 23.04.2012, ora 02.40, pe str. Rodnei din Bistrita, echipajul de politie rutiera l-a depistat pe T.  Liviu de 35 ani din  Bistrita, in timp ce conducea un autoturism fiind sub influenta bauturilor alcoolice ( 1,03 mg/l  alcool pur in aerul expirat).

            Cercetarile continua de Biroul Rutier.

 

  •  

 

Au incercat sa-si insuseasca bunuri care nu le apartin

           In 22.04.2012, ora 21.45, Sectia 7 Politie Sangeorz-Bai a fost sesizata de G.Iacob de 36 ani, din Rodna,  despre faptul ca a surprins trei persoane care i-au sustras mai multe bucati de fier vechi, pe care le avea depozitate in gradina din fata casei sale si ca pe una dintre ele a reusit sa o retina.

          La fata locului a fost identificat C. Gheorghe de 36 ani din Rodna, iar in urma verificarilor a rezultat  ca acesta, impreuna cu M. F. de 12 ani si L. M. de 14 ani, ambii din Rodna, au incercat sa sustraga cantitatea de 100 kg fier vechi.

          Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

          Cercetarile continua de Sectia 7 Politie Sangeorz-Bai.

 

2 commentarii2667 vizualizări23 aprilie 2012




rss 2.0
rss 2.0