Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Mai 2020 - 2258 vizitatori azi
Biciclist accidentat.

In data de 20.10.2010, orele 10.15, pe DN 17 intersectie cu strada Agronomului, numitul Valer P., in timp ce conducea un autobuz a efectuat virajul la stanga pe strada Agronomului fara sa acorde prioritate de trecere numitului Dumitru C. din Livezile, care circula din sens opus pe bicicleta, pe acostamentul consolidat al DN 17 in directia de mers spre Bistrita. Biciclistul a fost colizionat cu partea frontala  fata a autobuzului, in urma impactului acesta cazand pe partea carosabila.

La fata locului s-a deplasat ambulanta si un echipaj al politiei rutiere, biciclistul declarand ca nu a suferit leziuni corporale in urma accidentului, fapt pentru care refuza sa fie transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, nu doreste sa depuna plangere impotriva conducatorului auto si nu are pretentii fata de acesta.

Conducatorul auto si biciclistul au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in ambele cazuri, iar numitul Valer P. a fost sanctionat contraventional.

In seara zilei de 20.10.2010, in jurul orelor 20.35 numitul Dumitru C. s-a prezentat la Spitalul Judetean unde a declarat ca pe parcursul zilei s-a simtit rau. In urma examenului medical, biciclistului i s-a stabilit diagnosticul de " TCC cu comotie cerebrala, traumatism toracic inchis, suspect fractura radiocarpiana mana stanga", ramanand sub supraveghere la sectia UPU.

Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.  

 

 

 PURTATOR DE CUVANT AL I.P.J. B-N

Agent principal de politie

Mariana Petrosanu

E-mail: cabinet@bn.politiaromana.ro

Telefon:0263203103; fax: 0263232062

 

0 comentarii1491 vizualizări22 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0