Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
ACTIUNI PREVENTIVE ORGANIZATE DE POLITISTI PE RAZA ORASULUI SINGEORZ-BAI

 In parteneriat cu KISS FM se va organiza in orasul Singeorz-Bai o actiune pe linia prevenirii consumului de droguri, alcool si violenta. Sambata, 5 mai politia isi va mobiliza fortele preventive in orasul Singeorz-Bai unde va desfasura o actiune in parteneriat cu radioul Kiss FM Bucuresti. In cadrul party-ului "PARTIDUL KISS FM" organizat sambata seara intr-unul din cluburile din Singeorz-Bai,  politistii de prevenire din cadrul  Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud si Politia Orasului Singeroz-Bai  vor pune la dispozitia tinerilor participanti materiale cu mesaje preventive de genul:

-         DON`T DRINK AND DRIVE !!!

-         NU TE LASA CONDUS DE ALCOOL !!

-         CREZI CA STII TOTUL DESPRE DROGURI?  DESCHIDE OCHII!!

-         VITEZA UCIDE!

Aceste mesaje apar pe  flyere, carton suport de pahar  sau pliante iar la intervale regulate de timp, sub coordonarea DJ-ilor  Kiss FM Dan Fintescu si OLiX  , vor rula spoturi audio cu mesaje preventive pe linie de consum de droguri, violenta si consum de alcool. Intreaga actiune va fi difuzata in direct la Kiss FM. 

Actiunea politistilor din 5 mai va continua cu o campanie de prevenire a consumului de droguri in liceul din Singeorz Bai.

1 comentariu2919 vizualizări05 mai 2012




rss 2.0
rss 2.0