Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 1150 vizitatori azi
MITA SI VOTUL ILEGAL INSEAMNA INCHISOARE!

In perioada 10 mai-10 iunie a.c., Ministerul Administratiei si Internelor deruleaza la nivel national o campanie de informare si constientizare a cetatenilor asupra riscurilor pe care le implica nerespectarea legislatiei pe durata alegerilor locale sub sloganul " MITA SI VOTUL ILEGAL INSEAMNA INCHISOARE! ". Informatii despre campanie si legislatia in vigoare sunt accesibile pe site-ul www.votlegal.mai.gov.roLa nivelul judetului Bistrita-Nasaud a fost constituit Centrul Judetean de Comunicare in vederea asigurarii coerentei mesajului institutional in perioada premergatoare si pe timpul desfasurarii scrutinului electoral, format din ofiterii de relatii publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean, Institutiei Prefectului, Inspectoratului Judetean de Jandarmi si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

In perioada 10 mai-10 iunie, membrii Centrului de Comunicare  vor desfasura actiuni de informare si constientizare a cetatenilor, in mediile urban si rural, cu privire la sanctiunile prevazute de lege in cazul votului ilegal si a mitei electorale, si implicit asupra riscurilor pe care le implica nerespectarea legislatiei pe durata alegerilor locale.

In scopul promovarii campaniei nationale au fost realizate un spot TV cu durata de 19 secunde, un spot radio cu durata de 24 de secunde, afise si fluturasi continand mesaje de informare si constientizare. Toate aceste materiale pot fi vizualizate si descarcate de pe site-ul propriu al campaniei, www.votlegal.mai.gov.ro si sunt aprobate de CNA. 

 

0 comentarii1344 vizualizări11 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0