Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 9878 vizitatori azi
Tanara accidentata mortal. Agresiune cercetata in Lechinta.

 In 24.05.2012, Tribunalul Bistrita-Nasaud a emis mandat de arestare preventiva pe timp de 29 de zile impotriva invinuitului P.Nelutu  de 21 ani din  Bistrita, cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de omor calificat in forma tentativei.

 

  •  

 

Tanara accidentata mortal. Conducatorul auto este cercetat sub coordonarea procurorului de caz 

  In 24.05.2012, ora 22.10 in localitatea Nasaud, pe str. Granicerilor, in fata Colegiului National George Cosbuc, conducatorul auto S. Ioan de 26 ani din Feldru, a surprins si accidentat mortal pe o tanara de 17 ani  din localitate, care traversa strada pe trecerea de pietoni semnalizata prin indicator rutier cu avertizare luminoasa in functiune.

Dupa impact conducatorul auto a parasit locul accidentului fara sa opreasca, fiind identificat la scurt timp. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate doua probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

          Conducatorul auto se afla in concediu medical si si-a prezentat demisia din functia de agent de politie.

          Cercetarile continua sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud.      

 

  •  

 

Agresiune cercetata in Lechinta

 In 24.05.2012, ora 11.50, politistii au fost  sesizati ca  in fata unui magazin din Lechinta,  L. Luca de 61 ani din localitate,  a agresat fizic doua femei de 26 ani si respectiv 32 ani, ambele din Vermes.

Acestea au fost transportate la Spitalul Judetean  in vederea acordarii de ingrijiri medicale, iar in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale urmeaza a se efectua incadrarea juridica a faptei.

 

  •  

 

MITA SI VOTUL ILEGAL INSEAMNA INCHISOARE !

           Campania de informare a Ministerului Administratiei si Internelor este realizata in conformitate cu Planul general de masuri privind mentinerea si asigurarea ordinii si sigurantei publice, premergator si pe timpul desfasurarii alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2012 si se desfasoara in perioada 10 mai-10 iunie a.c.

 

Ce inseamna MITA?

-  promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri ori alte foloase in timpul campaniei electorale, precum si in scopul determinarii alegatorului sa voteze sau sa nu voteze o anumita lista de candidati ori un anumit candidat pentru functia de primar, consilier sau de presedinte al consiliului judetean, precum si primirea acestora de catre alegatori

 

  Cum se pedepseste: inchisoare de la 6 luni la 5 ani (reprezinta infractiuni).

0 comentarii1414 vizualizări25 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0