Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 25 Septembrie 2020 - 12656 vizitatori azi
Pietoni, atentie la traversarea drumului! Eveniment rutier sesizat ulterior. A furat o bicicleta.

 In 28.05.2012, orele 13.30, in intersectia str. Granicerilor cu str. Vasile Nascu din Nasaud, conducatorul auto S. George de 31 ani  din Parva, in timp ce conducea o autoutilitara, a surprins si accidentat pe G. Maria de 26 ani din Cosbuc, care s-a angajat in traversarea neregulamentara a strazii, prin loc nepermis si fara sa se asigure.  Din accident a rezultat decesul acesteia. Cercetarile continua de Serviciul Rutier Bistrita-Nasaud.

 

  •  

Eveniment rutier sesizat ulterior.

  In 28.05.2012, orele 15.10, a fost sesizata de K. Laurentiu de 68 ani din Nuseni, ca in jurul orelor 10.00, in timp ce se afla pe DJ 172-A a fost acrosat de un autoturism care era manevrat cu spatele, iar dupa producerea accidentului conducatorul auto a parasit locul faptei.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca accidentul s-a produs in jurul orelor 12.00, iar conducatorul auto M. P. de 67 ani din Uriu, in timp ce manevra cu spatele autoturismul, l-a surprins si accidentat usor pe K. Laurentiu, care se deplasa pe mijlocul partii carosabile.           

          Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,10 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar pietonul avea o imbibatie alcoolica de 0,28 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar celor doi le-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

          Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

 

  •  

 

A furat o bicicleta.

  In 28.05.2012, in urma cercetarilor efectuate de politisti, a fost identificat R. Calin de 35 ani din Vermes, suspectat ca in 27.05.2012, a sustras o bicicleta din fata magazinului din Chirales.

Cercetarile continua de Sectia 4 Politie Rurala Beclean, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

  •  

 

MITA SI VOTUL .

Accesand pagina de Facebook dedicata campaniei "Mita si votul ilegal inseamna inchisoare!" (http://www.facebook.com/pages/Mita-si-votul-ilegal-inseamna-inchisoare/375767239136508) regasiti atat informatii despre campanie, dar si materiale de promovare, iar pe contul de Youtube (http://www.youtube.com/user/maigov) al Ministerului Administratiei si Internelor, video poate fi vizualizat spotul realizat pentru campanie, urmand ca periodic sa fie actualizat cu imagini de la actiunile desfasurate de structurile MAI.        

Ministerul Administratiei si Internelor adreseaza invitatia mass-media si societatii civile de a se alatura si de a sustine demersul institutional de informare si constientizare a cetatenilor cu privire la sanctiunile prevazute de lege in cazul votului ilegal si al mitei electorale si multumeste celor care au raspuns deja solicitarii Ministerului de a transmite mesajul de interes public general catre cetateni.  

 

1 comentariu1736 vizualizări29 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0