Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 24 Februarie 2020 - 10950 vizitatori azi
Politistii l-au prins in flagrant. Bebelus gasit fara a mai respira.

In sprijinul localnicilor afectati de inundatii. In  05.06.2012 politistii din cadrul Sectiei Nr. 5 Politie Rurala Petru Rares s-au deplasat alaturi de I.S.U. Bistrita-Nasaud pentru acordarea de sprijin cetatenilor din comunele Caianu Mic si Spermezeu si indepartarea aluviunilor de pe drumul judetean 171. Traficul rutier s-a desfasurat in conditii bune si nu au fost inregistrate victime.

In urma unei ploi torentiale, in comuna Caianu Mic,  s-au produs inundatii la gospodariile localnicilor, iar D.J. 171 a fost acoperit pe unele portiuni cu pietris si diverse aluviuni.

 

  •  

Politistii l-au prins in flagrant

           In  05.06.2012 orele 12.10, politistii l-au prins in flagrant pe  T. Adam de 24 ani din  Rodna, care a patruns prin escaladarea gradului in perimetrul Releului de Telefonie mobila situat in Valea-Blaznei de pe raza comunei Sant, de unde a sustras componete de cupru in cantitate de 2,492 Kg .

S-a luat legatura cu unitatea pagubita care va stabili valoarea prejudiciului. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru infractiunea de furt.

 

  •  

 

Evenimente sesizate aflate in cercetare

 In  05.06.2012, orele 18.15 au fost sesizati  prin S.N.U.Ap.U 112 despre faptul ca  un bebelus de 7 luni a fost gasit in locuinta parintilor din Anies fara a  mai respira.

           Fetitei i-au fost acordate ingrijiri medicale si in continuare a fost preluata de un echipaj S.M.U.R.D,  iar la ora 20.20, s-a pronuntat decesul. Cu ocazia examinarii corporale a minorei cat si cu ocazia cercetarii la fata locului, s-a constatat ca nu prezinta urme vizibile de violenta, neexistand suspiciuni cu privire la deces.

          Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud in vederea efectuarii necropsiei si stabilirea cauzei decesului.

 

  •  

 

        In  05.06.2012  ora 17.50 au fost sesizati cu privire la faptul ca un minor de 4 ani din Telcisor a suferit leziuni prin electrocutare.

In urma verificarilor efectuate la fata locului, s-a constatat ca acesta  a intrat intr-o incapere neamenajata a locuintei in constructie, unde din neatentie a atins firele de curent electric fixate pe un perete. I s-a acordat ingrijiri medicale, dar nu a ramas internat.

          Cercetarile continua de catre Sectia 6 Politie Rurala Nasaud.

0 comentarii1344 vizualizări06 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0