Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 13914 vizitatori azi
PROCES ELECTORAL INTRERUPT LA BISTRITA SI FELDRU - IN BN.

Procesul de vot a fost intrerupt timp de 60 de minute in doua sectii de votare din municipiul Bistrita. Un barbat in varsta de 79 de ani a suferit un infarct in timp ce astepta pe holul unei sectii de votare.

           Un apel la numarul de urgenta unic 112, intregistrat la ora 8.30, a anuntat faptul ca unui barbat, in varsta de 79 de ani, i s-a facut rau inainte de a intra in sectia de votare. Un echipaj de prim-ajutor s-a deplasat la fata locului pentru a-i acorda asistenta medicala. In sprijin a fost solicitata interventia echipajului de terapie intensiva mobila din cadrul SMURD Bistrita, care l-a transportat la spital, dupa ce i s-au aplicat manevre de resuscitare timp de aprox. 40 minute.

          Pe timpul interventiei, procesul electoral a fost intrerupt in sectiile de votare nr. 8, respectiv nr. 19 din incinta Scolii Generale nr. 1 din municipiul Bistrita, acesta fiind reluat la ora 9.30.

 

 

 

 

Procesul de vot a fost intrerupt la Sectia de votare nr. 1, din Feldru. Un alegator a fost prins iesind din cabina de vot cu doua buletine vot pentru functia de primar.

            Un barbat de 25 de ani din localitatea Feldru,  la sectia nr. 1,  a fost surprins de membrii comisiei de votare  in timp ce incerca sa introduca in urna doua buletine de vot pentru functia de primar.

Procesul electoral a fost intrerupt si se efectueaza cercetari pentru a se clarifica imprejurarile prin care buletinele de vot au intrat in posesia acestuia.

 

 

 

 

 

2 commentarii1484 vizualizări10 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0