Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 24 Februarie 2020 - 10904 vizitatori azi
VACANTA IN SIGURANTA.

In urmatoarele doua saptamani, politistii vor merge pe raza judetului in mijlocul elevilor pentru a le reaminti sfaturile preventive in vederea reducerii riscului de victimizare si de implicare a acestora in activitati infractionale pe perioada de vara.  Ofiterii de prevenire vor fi prezenti in scolile din municipiul Bistrita  pentru intalniri cu elevi din ciclul primar, gimnazial si liceal. Marti, incepand cu orele 11.00 se vor intalni cu elevii Scolii generale nr. 5 "Lucian Blaga" iar miercuri, orele 12.00, cu elevii de la Grupul Sanitar Bistrita.

          In perioada 18-29 iunie, Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud se alatura demersului Politiei Romane, care  desfasoara la nivel national o campanie de informare destinata cresterii gradului de siguranta a elevilor si tinerilor in perioada vacantei de vara 2012.

Politisti din cadrul structurilor de prevenire, ordine publica - proximitate, rutiera, investigatii criminale se vor intalni cu tinerii in scoli, in parcuri, in cluburi, stranduri si alte zone de interes pentru acestia si le vor pune la dispozitie informatii despre cum sa nu devina victime ale infractiunilor sau despre ce consecinte atrage nerespectarea legii.

          Temele de interes vizeaza mai multe paliere, cum ar fi disparitiile de minori, agresiunile sexuale, delincventa juvenila, circulatia in siguranta, autoprotectie in diverse situatii, siguranta pe internet.

          Inspectoratul Scolar Judetean este un partener activ in demersul nostru, materialele preventive fiind transmise la toate scolile din judet pentru prelucrarea lor elevilor de catre profesori si diriginti in ultimele zile de scoala inainte de vacanta de vara.

 

 

 

 

Foto- 1- arhiva Bistritanews.ro

         2 - politia BN .

0 comentarii1267 vizualizări19 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0