Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
ACTIUNI ALE POLITISTILOR PENTRU COMBATEREA INFRACTIUNILOR ECONOMICE.

In 20 iunie a.c., politistii au efectuat o actiune in sistem integrat pe linia  activitatilor de prevenire si combatere comertului ilicit cu produse accizabile. Intr-o autoutilitara depistata pe raza localitatii Sieu-Magherus  a fost gasita cantitatea de 600 pachete tigari (12.000 tigarete) netimbrate,  fabricate in Ucraina, fara documente de provenienta, despre care sunt indicii ca au fost introduse in Romania fara a fi declarate organelor vamale. In cadrul activitatilor desfasurate pe linia prevenirii si combaterii comertului ilicit cu produse accizabile, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, impreuna cu lucratori din cadrul Serviciului Politiei Rutiere, sprijiniti de lucratori din cadrul Serviciciului Judetean de Informatii si Protectie Interna Bistrita-Nasaud, au depistat in trafic, in localitatea Sieu-Magherus, pe DN 17, o autoutilitara  la volanul careia se afla un barbat de 43 ani, din Bistrita.

 In urma verificarilor efectuate,  in interiorul masinii a fost  identificata cantitatea de 600 pachete tigari (12000 tigarete) marcile JING LING si KISS SUPER SLIMS, fabricate in Ucraina fara documente de provenienta, despre care sunt indicii ca au fost introduse in Romania fara a fi declarate organelor vamale conform legii.

Pe fondul celor constatate, s-a procedat la ridicarea in vederea confiscarii  cantitatii de 600 pachete tigari in valoare de aproximativ 6 000 lei. 

 

  Politistii efectueaza in cursul zilei sase perchezitii domiciliare in vederea documentarii intregii activitati infractionale si identificarii tuturor participantilor.

Cercetarile continua de catre Serviciul de Investigare a Fraudelor, sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

 

 

 

0 comentarii3003 vizualizări20 iunie 2012




rss 2.0
rss 2.0