Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 04 Aprilie 2020 - 4710 vizitatori azi
Delapidare regizata in talharie.

In 27.10.2010, orele 06.35, Politia orasului Beclean a fost sesizata telefonic prin SNUAU 112 de catre S.Marius, de 22 de ani, despre faptul ca persoane necunoscute i-au sustras haina prin violenta, in zona statiei CFR Beclean, iar intr-unul dintre buzunarele hainei avea suma de 3.000 lei. In urma verificarilor efectuate, haina a fost gasita si prezenta mai multe urme de rupere, aceasta fiind ridicata in vederea continuarii cercetarilor. S. Marius nu prezenta urme de violenta.

Existand suspiciuni cu privire la existenta faptei, cercetarile au continuat de Serviciul de Investigatii Criminale fiind stabilindu-se ca S.Marius Daniel, avea calitatea de gestionar la o societate comerciala si a acumulat mai multe datorii iar pentru recuperarea acestora si-a insusit bani din casieria societatii, bani pe care i-a cheltuit in interes personal.

In complicitate cu T. Andrei de 24 ani, au planuit inscenarea unei talharii prin care S. Marius putea sa-si justifice lipsa din gestiune. Dupa ce T. Andrei a primit suma de 1000 lei de la S. Marius (tot din casieria societatii), cei doi au simulat comiterea faptei de talharie, pe str. Garii din Beclean, ocazie cu care "persoana vatamata" si-a murdarit hainele si le-a rupt, pentru ca sesizarea sa fie credibila.

Cercetarile continua de catre Serviciul de Investigatii Criminale sub aspectul comiterii infractiunii de delapidare si complicitate la delapidare, cu autorii in stare de libertate.

0 comentarii1477 vizualizări28 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0