Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 28 Martie 2020 - 15478 vizitatori azi
S-au ales cu dosare penale dupa ce au provocat scandal si au ranit mai multe persoane.

In data de 01.11.2010, in jurul orelor 21.20, politia a fost sesizata ca la locuinta numitului Traian G., din comuna Sieu Magherus, sat Crainimat s-a produs o altercatie intre acesta si numitii Ciprian C. si Dacian C., ambii domiciliati in comuna Recea Cristur, jud. Cluj, ciurdari in satul Crainimat, altercatie in urma careia Traian G. a fost taiat la nivelul ambelor brate cu cutitul.

La fata locului, in urma efectuarii de cercetari, politistii au stabilit urmatoarea stare de fapt:

In data de 01.11.2010, in jurul orelor 21.00, faptuitorii Ciprian C. si Dacian C., pe fondul consumului de alcool s-au deplasat la locuinta lui Traian G. unde, in urma unor discutii contradictorii, l-au taiat pe acesta cu cutitul in zona ambelor brate. Cei doi s-au deplasat ulterior la un bar din localitate, unde au intrat in conflict cu Dorel C. si Viorel M., pe care i-au atacat cu cutitele. In fata barului l-au agresat si pe Adrian G. care a intervenit in aplanarea scandalului.

In urma altercatiilor Dorel C., Traian G. si Viorel M. au fost transportati la Spitalul Judetean Bistrita- Nasaud unde au ramas internati.

In cauza se efectueaza cercetari de catre lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii publice si port ilegal de cutit.

 

    PURTATOR DE CUVANT AL I.P.J. B-N

Agent principal de politie

Mariana Petrosanu

E-mail: cabinet@bn.politiaromana.ro

Telefon:0263203103; fax: 0263232062

0 comentarii1673 vizualizări02 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0