Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Infractiune de omor cercetata de politisti. Suspect de talharie arestat.

In 01.09.2012, politistii au fost sesizati de catre o femeie de 39 ani din Silivasu de Cimpie despre faptul ca pe o strada din localitate se afla un barbat cazut si in stare de inconstienta.

La fata locului echipajul de la ambulanta a procedat la aplicarea de masuri medicale, insa persoana nu a raspuns manevrelor de resuscitare, constatand decesul acesteia.
La locul producerii evenimentului s-a deplasat echipa operativa formata din procuror criminalist si politisti iar in urma investigatiilor efectuate au stabilit identitatea barbatului ca fiind B. Culita de 52 ani din Darmanesti judetul Bacau, care locuia fara forme legale in localitatea Silivasu de Campie.
In urma verificarilor efectuate politistii l-au identificat pe principalul suspect ca fiind P. Dumitru de 58 ani din Silivasu de Campie, care in 31.08.2012, in jurul orelor 21.00 a consumat bauturi alcoolice la un bar din localitate, dupa care a plecat la locuinta sa, unde l-a surprins pe B. Culita incercand sa sustraga bunuri, moment in care i-a aplicat mai multe lovituri.
Cadavrul a fost transportat de catre Serviciul de Medicina Legala la Sectia Prosectura a Spitalului Judetean Bistrita in vederea efectuarii necropsiei si a stabilirii cauzei decesului.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de omor, cu autorul in stare de libertate.

 

 

Suspect de talharie arestat preventiv pentru 29 de zile

In 01 septembrie 2012, in urma cercetarilor efectuate, politistii au identificat suspectul principal pentru comiterea unei infractiuni de talharie ca fiind B. Alin de 33 ani din Bistrita.
Astfel, barbatul este suspectat ca in noaptea 03.07.2012 a agresat-o pe R. Maria pe o strada din apropierea locuintei sale si i-a sustras geanta in care avea bani si doua telefoane mobile.
Suspectul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
Prejudiciul, in valoare de 1400 lei, a fost recuperat in proportie de 90%.
Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale.

 

 

O femeie a fost ranita in urma unei explozii cauzate de acumulari de gaze

In 31.08.2012, orele 19.03, politistii au fost sesizati prin SNUAU 112 de M. Natalia de 38 ani din Beclean despre faptul ca in localitatea Malin, la o locuinta a avut loc o explozie.
La fata locului s-a deplasat echipa operativa care a constatat ca la locuinta numitei G. Paulina de 83 ani din Malin, din cauza acumularilor de gaze la un aragaz, in bucatarie s-a produs o explozie.
In urma exploziei G. Paulina a suferit mai multe arsuri, fiind transportata la Sectia de Primire Urgente din cadrul Spitalului Orasenesc Beclean dupa care la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea continuarii investigatiilor.
Cercetarile continua de catre Sectia 4 Politie Rurala Beclean.

 

 

Infractiunile contra patrimoniului in atentia politistilor

In conformitate cu Programul Prioritar de prevenire a infractiunilor contra patrimoniului desfasurat la nivelul Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita- Nasaud, in 31.08.2012 intre orele 0700 - 1500, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean in colaborare cu lucratori din cadrul Serviciului de Ordine Publica si a Serviciului de Interventie Rapida Bistrita Nasaud au desfasurat o actiune pe raza comunei Lechinta.
Cu aceasta ocazie au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare totala de 3500 lei si a fost retinut un certificat de inmatriculare.

1 comentariu2758 vizualizări02 septembrie 2012




rss 2.0
rss 2.0