Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 06 Iulie 2020 - 13566 vizitatori azi
Actiuni pentru asigurarea unui climat de siguranta publica.

In data de 03.11.2010, intre orele 14.00- 19.00 in municipiul Bistrita s-au desfasurat actiuni  pentru asigurarea unui climat de siguranta publica, prevenirea infractionalitatii in zona unitatilor scolare, combaterea infractiunilor cu violenta, respectarea legalitatii in domeniul transportului public de marfa sau persoane precum si combaterea incalcarii prevederilor legale la regimul circulatiei rutiere.

La executarea actiunii preventiv- reactive, desfasurata in sistem integrat, sub coordonarea IGPR, alaturi de politistii bistriteni au participat  si politisti din cadrul IPJ Cluj, Suceava, Maramures si Mures, dar si jandarmi din cadrul IJJ Bistrita- Nasaud.

Pe parcursul actiunii, au fost constatate 6 infractiuni la regimul circulatiei, au fost aplicate 382 sanctiuni contraventionale din care 349 la regimul circulatiei rutiere, in valoare totala de 44.610 RON, fiind controlate un numar de 985 autovehicule. Au fost retinute 25 certificate de inmatriculare si 9 permise de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Activitatile desfasurate, prezenta activa a elementului politienesc in zonele pretabile producerii de fapte antisociale au avut un efect descurajator, astfel incat nu au fost sesizari privind evenimente stradale sau accidente rutiere soldate cu victime, fapt demonstrat si de apelurile inregistrate prin SNUApU, care au avut o scadere de peste 40% fata de media zilnica si intervalul orar.

Actiunea se va desfasura si in urmatoarele zile, politistii actionand in continuare in zonele de interes pentru prevenirea si combaterea faptelor de natura antisociala.

Totodata, invitam reprezentantii mass-media sa participe alaturi de politisti la aceasta actiune, cu scopul de a putea fi prezentat publicului larg scopul actiunii, acela de prevenire si diminuare a infractionalitatii stradale.    

         

      

     SEFUL INSPECTORATULUI

Comisar sef  de politie

IOAN SIDOR BODESCU

 

0 comentarii1372 vizualizări04 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0