Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
POLITISTII BISTRITENI AU FOST LA DATORIE, IN NOAPTEA DINTRE ANI.
In 31 decembrie a.c., la nivelul judetului nostru, peste 160 de politisti au asigurat un climat de siguranta publica, in scopul prevenirii comiterii de fapte antisociale si infractiunilor. Politistii au actionat pentru asigurarea masurilor de mentinere a ordinii publice cu ocazia manifestarilor cu public numeros organizate de administratiile publice locale sau persoane juridice, pe raza intregului judet.

De asemenea au fost efectuate verificari cu privire la legalitatea achizitionarii, detinerii, comercializarii si folosirii de obiecte artizanale si de amuzament pe baza de amestecuri pirotehnice, nefiind inregistrate incidente.
Politistii rutieri au actionat cu efective marite in vederea fluidizarii traficului si pentru reducerea gradului de victimizare a participantilor.
Au fost inregistrate in total 57 de sesizari prin Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, dintre care 22 in mediul urban, restul de 37 fiind in mediul rural.
Au fost aplicate 63 de sanctiuni contraventionale, dintre care 24 pentru fapte de natura a tulbura ordinea si linistea publica, restul de 39 fiind pentru abateri rutiere.


***

Actiuni preventive

In 31.12.2012, intre orele 8:00-14:00, politistii au organizat si desfasurat actiuni preventive pe linie de transport valori, pe raza municipiului Bistrita. Cu aceasta ocazie au fost controlate unitati care detin sau transporta valori monetare, fiind consiliati mai multi detinatori.

POLITISTII BISTRITENI UREAZA TUTROR LOCUITORILOR JUDETULUI UN AN NOU 2013 CU SANATATE, BELSUG SI FERICIRE SI FARA EVENIMENTE DIN COMPETENTA POLITIEI.

 

 

Accident usor, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum

In 31.12.2012, ora 08.30, pe DN 17, conducatorul auto C. I. dee 23 ani din Prundu Birgaului, in timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba periculoasa, a pierdut controlul volanului si s-a colizionat cu zidul de protectie.
Din accident a rezultat ranirea usoara a pasagerei din autoturism

0 comentarii2716 vizualizări02 ianuarie 2013




rss 2.0
rss 2.0