Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Mandat european de arestare. Prins in flagrant. Pieton nevinovat accidentat.

In 07.03.2013 orele 09.40, politistii l-au depistat in Bistrita pe V.E. de 19 ani din Feldru, impotriva caruia autoritatile judiciare austriece au emis mandat european de arestare, fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de talharie.

Tanarul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita - Nasaud.

 

 

Prins in flagrant

In 07.03.2013, politistii Biroului de Investigatiii Criminale l-au prins in flagrant pe R.A. de 15 ani din Bistrita, in timp ce incerca sa valorifice un capac din fonta pe care l-a sustras cu putin timp inainte din cartierul Viisoara, de pe un camin de la reteaua de canalizare.
Prejudiciul, in valoare de 600 lei, a fost recuperat.
Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale.

 

Pieton nevinovat accidentat

In 07.03.2013, pe B-dul independentei din municipiul Bistrita, conducatorul auto C.V. de 29 ani din Leova, Republica Moldova, in timp ce conducea un autoturism a surprins si accidentat usor pe L.G. 54 ani din Bistrita, care era angajata in traversarea strazii prin loc marcat si semnalizat corespunzator.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate probe biologice de sange .
Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

 

Actiuni ale politistilor pentru asigurarea unui climat de siguranta publica in incinta si in zona adiacenta unitatilor de invatamant, pe raza intregului judet

In 07.03.2013, pe raza intregului judet, politistii au organizat si desfasurat actiuni pentru prevenirea si combaterea infractiunilor dar si pentru asigurarea unui climat de siguranta publica in incinta si in zona adiacenta unitatilor de invatamant si pentru reducerea victimizarii elevilor, pe raza intregului judet.
Cu aceasta ocazie au fost depistati 20 elevi care nu frecventau cursurile scolare, fiind predati conducerii unitatilor scolare.
***
De asemenea, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au depistat 14 elevi care absentau la orele de curs.
****
Politistii din cadrul Politiei Oras Nasaud au organizat si desfasurat activitati
in cadrul actiunii pe linia sigurantei in scoli, fiind activata patrula scolara si fiind depistati 4 elevi care nu frecventau orele de curs.

0 comentarii2758 vizualizări08 martie 2013




rss 2.0
rss 2.0