Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 24 Februarie 2020 - 10890 vizitatori azi
Politia se prezinta bistritenilor. A tras un foc de arma.

IPJ Bistrita-Nasaud, prin structurile criminalistic, rutier si actiuni speciale au prezentat in parcul Eminescu din Bistrita autospecialele MAI folosite de  politisti in misiunile lor. La activitate a fost prezent si cainele politist de urma Hugo, spre incantarea celor prezenti.

 

Barbat din judetul Mures, cercetat de politistii bistriteni

In 21.03.2013, orele 18.18, politistii au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca un barbat, in timp ce se afla in vecinatatea pietei Decebal, din municipiul Bistrita, a tras un foc de arma, dupa care s-a urcat intr-o autoutilitara si a plecat.
In urma masurilor intreprinse, politistii l-au identificat in trafic pe C.L de 28 ani din Stana de Mures, judetul Mures. Asupra acestuia au fost gasite un pistol neletal, cu bila de cauciuc, detinut legal si 8 cartuse, toate ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
Cercetarile continua de politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase.

 

A condus un autoturism, avand permisul de conducere suspendat

In 21.03.2013, intre orele 10.00-14.00, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Sinmihaiu de Cimpie au organizat si desfasurat o actiune pe linie rutiera, ocazie cu care, pe DJ151, in localitatea Sinmihaiu de Campie, a fost depistata T.M. de 32 ani din Cluj-Napoca, conducand un autoturism si avand permisul de conducere suspendat.
Cercetarile continua de Sectia 3 Politie Rurala Sinmihaiu de Cimpie.

 

 

Actiuni pentru prevenirea si combaterea delictelor silvice

In 21.03.2013, intre orele 11.00-15.00, politistii Postului de Politie Zagra impreuna cu lucratori silvici au organizat si desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii delictelor silvice.
Cu aceasta ocazie au fost depistati V.I. de 17 ani si I.G. de 27 ani, ambii din Poienile-Zagrei, care au sustras din padurea proprietatea comunei Zagra arbori cu un volum de 5,86 m.c. si o valoare totala de 767,47 lei.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunilor de taiere ilegala si furt de arbori.
****
In cadrul aceleiasi actiuni a fost identificat in trafic R.I. de 32 ani din Suplai, in timp ce transporta cu o autoutilitara, fara acte legale de provenienta, material lemnos in valoare de 123 lei.
Cercetarile continua de Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

 

Actiuni pentru prevenirea si combaterea absenteismului scolar si a delicventei juvenile

In 21.03.2013, intre orele 11.00-12.30, politisti din cadrul Politiei Municipiului Bistrita au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea absenteismului scolar si a delicventei juvenile.
Cu aceasta ocazie au fost verificate mai multe localuri, fiind depistati 18 elevi care nu frecventau cursurile scolare si care au fost predati conducerii unitatilor scolare.

 

0 comentarii1386 vizualizări22 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0