Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 24 Octombrie 2020 - 11766 vizitatori azi
LA MULTI ANI POLITIA ROMANA!
Astazi, 25 martie a.c., intre orele 11.00-15.00, portile Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud vor fi deschise pentru toti cei care doresc sa viziteze locul in care isi desfasoara activitatea politistii. Toti cei interesati vor putea observa indeaproape tehnica pe care o folosesc politistii in misiunile lor, dar si autospecialele M.A.I., din dotarea Serviciului Rutier si Serviciului Criminalistic. Politistii Serviciului Actiuni Speciale va vor prezenta cateva exercitii tactice de lupta si interventie.

Va asteptam cu drag!

 

Actiuni preventive la sfarsit de saptamana

Cu aceasta ocazie au fost controlate mai multe autovehicule si localuri publice, fiind aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 4070 lei, iar un certificat de inmatriculare a fost retinut.

 

La volan fara permis

In 25.03.2013, ora 00.10, in Nasaud, politistii l-au depistat in trafic G.J. de 35 ani din Cerghid, judetul Mures, in timp ce conducea un autoturism, fara a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.
Cel in cauza este cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicul.
Cercetarile continua de Politia oras Nasaud.

 

Arma neletala detinuta ilegal

In 23 martie a.c., politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase l-au identificat pe S.G. de 46 ani din Susenii Birgaului, care detinea la domiciliu o arma neletala de tir sportiv cu aer comprimat, fara sa fie autorizat in acest sens.
Arma a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.
Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de "detinerea sau portul de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii fara drept.

0 comentarii1750 vizualizări25 martie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0