Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 25 Aprilie 2024 - 14587
Sa stii mai multe, sa fii mai bun!, impreuna cu politistii.

In cursul zilei de 2 aprilie a.c., politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au desfasurat activitati preventive si sesiuni de informare la  Grupul Scolar "Liviu Rebreanu" Maieru, Scoala generala nr.2  Ilva Mica,  Scoala Generala cu clasele I-VIII "Sever Pop" Poiana Ilvei, Scoala Generala "Darius Pop" Magura Ilvei si Scoala Generala nr. 4 Lunca Ilvei, fiind purtate discutii pe teme de educatie rutiera si antivictimala. La aceste activitati au participat 300 de elevi si 14 cadre didactice.

Initiativa se incadreaza in programul  "Sa stii mai multe, Sa fii mai bun!", un demers organizat la nivel national de Inspectoratul General al Politiei Romane si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Programul continua miercuri, 3 Aprilie, in intervalul 09,00 -  10,00 cu  lectii de educatie antivictimala la Gradinita Germana Bistrita si lectii de educatie antivictimala la clasa 0 Colegiul National "Liviu Rebreanu" Bistrita. In intervalul 10.00 - 12.00, au loc lectii de educatie antivictimala la Gradinita nr.3 Bistrita ( prezentarea uniformei politistului, expunerea unei autospeciale dotate cu aparat radar, organizarea unui concurs de desene pe asfalt "Politistul prietenul copiilor".

 

0 comentarii2723 vizualizări03 aprilie 2013




rss 2.0
rss 2.0