Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 02 Octombrie 2020 - 1384 vizitatori azi
Gradinita "altfel" , alaturi de politisti.

Miercuri, 3 aprilie a.c., politistii de relatii publice, prevenire, rutieri si de proximitate au raspuns afirmativ invitatiei educatoarelor grupei mijlocie a Gradinitei nr. 3 din Bistrita, unde au desfasurat mai multe activitati educative. In prima parte a diminetii, copiii au "observat" uniforma de politie si au aflat ce presupune meseria de politist. Politistul de proximitate le-a aratat prescolarilor cateva obiecte din dotare, iar ofiterul de prevenire le-a explicat cat este de important sa asculte de parinti. Ulterior, toti prescolarii  s-au adunat in curtea gradinitei pentru a se intalni cu politistii rutieri.  Aici, au discutat interactiv cu copiii despre regulile de circulatie pe care trebuie sa le respecte in calitate de pietoni, dupa care le-au aratat o autospeciala dotata cu aparat radar.

La final, a avut loc Concursul de desen "Micul Politist", iar prescolarii din grupa mijlocie au fost rasplatiti de politisti cu stelute si aplauze.Copiii au fost foarte implicati in toate activitatile desfasurate, considerate utile de catre toti cei implicati in procesul educational al tinerei generatii.

 In cadrul programului national "SA STII MAI MULTE, SA FII MAI BUN !", derulat in perioada 01- 05 aprilie a.c. , politistii Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud au desfasurat zilnic activitati de educatie anti-infractionala si anti-victimala dedicate copiilor, in gradinitele si scolile din intreg judetul.

 

 

0 comentarii1659 vizualizări04 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0