Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 8458 vizitatori azi
Surprinsa in timp ce fura flori. Politistii va recomanda sa conduceti cu atentie.
In 02.04.2013 ora 10.32, a fost sesizat prin SNUApU 112 faptul ca in Cimitirului Evanghelic Bistrita, a fost surprinsa o femeie de 29 ani, in timp ce sustragea flori de pe morminte. Politistii au gasit asupra acesteia 47 fire garoafe si 15 buchete de flori legate cu panglica de culoare neagra. Prejudiciul creat a fost recuperat in totalitate. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa furt.

"Sa stii mai multe, sa fii mai bun!", impreuna cu politistii

In cursul zilei de 2 aprilie a.c., politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au desfasurat activitati preventive si sesiuni de informare la Grupul Scolar "Liviu Rebreanu" Maieru, Scoala generala nr.2 Ilva Mica, Scoala Generala cu clasele I-VIII "Sever Pop" Poiana Ilvei, Scoala Generala "Darius Pop" Magura Ilvei si Scoala Generala nr. 4 Lunca Ilvei, fiind purtate discutii pe teme de educatie rutiera si antivictimala.
La aceste activitati au participat 300 de elevi si 14 cadre didactice.
Initiativa se incadreaza in programul "Sa stii mai multe, Sa fii mai bun!", un demers organizat la nivel national de Inspectoratul General al Politiei Romane si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
Programul continua miercuri, 3 Aprilie, in intervalul 09,00 - 10,00 cu lectii de educatie antivictimala la Gradinita Germana Bistrita si lectii de educatie antivictimala la clasa 0 Colegiul National "Liviu Rebreanu" Bistrita. In intervalul 10.00 - 12.00, au loc lectii de educatie antivictimala la Gradinita nr.3 Bistrita ( prezentarea uniformei politistului, expunerea unei autospeciale dotate cu aparat radar, organizarea unui concurs de desene pe asfalt "Politistul prietenul copiilor").

 

 

Politistii va recomanda sa conduceti cu atentie

In 02.04.2013, orele 19.10, in Piatra Fintinele, pe DN 17, intr-o curba deosebit de periculoasa, un conducator auto in varsta de 21 ani, din Platina jud. Suceava, in timp ce conducea o autoutilitara ce tracta o remorca, incarcate cu deseuri lemnoase, din cauza neadaptarii vitezei si lipsei experientei, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat pe partea carosabila.
Traficul a fost restrictionat pe un singur sens de mers pana la ora 21.05. In urma accidentului nu au rezultat victime, doar pagube materiale.
Conducatorul auto nu se afla sub influenta alcoolului si a fost sanctionat contraventional.

0 comentarii1400 vizualizări04 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0