Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 13714 vizitatori azi
ACTIUNEA MECANO IN JUDETUL BISTRITA-NASAUD.

Politisti din cadrul Inspectoratului Judetean Bistrita-Nasaud, sub coordonarea IGPR, au efectuat in cursul zilei de 04 aprilie a.c. controale pe raza intregului judet in peste 190 de locatii, la societatile comerciale care desfasoara activitati cu aparate tip slot-machine. Actiunea, desfasurata la nivel national, are ca obiective identificarea si sanctionarea ilegalitatilor in domeniul jocurilor de noroc, in scopul prevenirii si combaterii evaziunii fiscale. La actiunea de verificare a modului in care sunt respectate prevederile legale de organizatorii de jocuri de noroc tip "slot-machine", au participat peste 80 de politisti din cadrul structurilor de investigare a fraudelor, combatere a criminalitatii organizate, ordine publica, investigatii criminale si analiza informatiilor, beneficiind de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale - I.G.P.R..
De asemenea, activitatile au fost coordonate de un ofiter din cadrul I.G.P.R..
Politistii au verificat 190 de sedii sociale/puncte de lucru ale societatilor comerciale care desfasoara activitati cu aparate tip slot-machine, fiind indisponibilizate 64 de aparate (fara autorizatie), a caror valoare este de 64.000 de euro. Totodata, au fost constatate 24 de fapte de natura infractionala in baza O.U.G. 77/2009.
Actiunea a urmarit identificarea tuturor agentilor economici autorizati care exploateaza mijloace de joc tip "slot machine", identificarea si verificarea tuturor agentilor economici neautorizati care organizeaza jocuri de noroc si a salilor/spatiilor in care acestia desfasoara astfel de activitati, depistarea cazurilor de evaziune fiscala, verificarea modului in care aceste societati comerciale respecta prevederile legale referitoare la conditiile de autorizare, organizare si exploatare a jocurilor de noroc, achitarea tuturor taxelor de licentiere si autorizare, tranzactionarea de mijloace de joc si comunicarea acestor tranzactii, respectarea drepturilor de proprietate intelectuala si cele privind marcile.

 

0 comentarii1295 vizualizări06 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0