Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 7478 vizitatori azi
ACTIUNEA "SPEED" .

Peste 1500 de sanctiuni au fost aplicate de politistii bistriteni in urma actiunii "SPEED", care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectarii regimului legal de viteza. De asemenea, politistii au retinut 10 de permise de conducere, pentru depasirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h.

 In intervalul 15-21 aprilie, politistii rutieri din Bistrita-Nasaud au aplicat 1516 sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea regimului legal de viteza. De asemenea, au retinut in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 10 permise de conducere, pentru depasirea vitezei maxime legale admise pe tronsonul de drum cu mai mult de 50 km/h.

 Totodata, politistii au constatat 23 infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

 In intervalul 15-21 aprilie a.c. la nivel european s-a desfasurat operatiunea "SPEED", pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre. Activitatea se inscrie in calendarul Organizatiei Politiilor Europene - T.I.S.P.O.L, pentru anul 2013 si a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectarii regimului legal de viteza.

 

 

0 comentarii1246 vizualizări22 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0