Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 25 Octombrie 2020 - 2474 vizitatori azi
PROGRAM SPECIAL DE PASTE LA SERVICIUL RUTIER.

Politistii de la Serviciul Rutier vin in intampinarea conducatorilor auto din Bistrita-Nasaud  si au stabilit  un program special la ghiseul de relatii cu publicul.Astfel, ghiseul va fi deschis in 1,2 si 3 mai,  intre orele 08.00-11.00.

Bistritenii au posibilitatea si in aceste zile, declarate nelucratoare la nivel national, sa depuna cereri, sa obtina restituirea permisului de conducere si a certificatului de inmatriculare sau sa efectueze alte solicitari.

In intervalul 04-06 mai ghiseul este inchis.

Programul cu publicul al serviciilor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, acte necesare dar si alte informatii utile sunt disponibile pe site-ul http://bn.politiaromana.ro.

 

 

 

SARBATORI PASCALE IN SIGURANTA ALATURI DE POLITISTI

 

In perioada 25 aprilie- 04 mai 2013, politistii bistriteni desfasoara activitati de informare a populatiei cu privire la modalitatile de prevenire a infractiunilor in timpul sarbatorilor pascale, in cadrul unei campanii de prevenire-informare la nivel judetean.

 In fiecare zi a campaniei politistii de prevenire, de proximitate si elevii voluntari ai politiei vor fi prezenti in comunitate cu materiale preventive si  recomandari privind furturi din locuinte, din autoturisme, din societati comerciale, din buzunare, infractiuni cu violenta comise pe fondul consumului de alcool, consumul de droguri sau substante etnobotanice, alte fapte antisociale ce pot afecta ordinea si linistea publica, respectarea prevederilor legale privind circulatia rutiera.

Fiecare zi a campaniei este dedicata unei teme de prevenire:

LUNI, 29.04  - Prevenirea savarsirii de fapte antisociale si a victimizarii  minorilor si tinerilor  in contextul vacantei de Pasti

MARTI, 30.04- Prevenirea furturilor din locuinte

MIERCURI, 01.05 - Prevenirea furturilor de/din autoturisme

JOI, 02.05 - Prevenirea furturilor din societati comerciale

VINERI, 03.05 - Prevenirea victimizarii pe linie rutiera

SAMBATA 04.05 - Prevenirea furturilor din buzunare, genti si a talhariilor

            In perioada campaniei, politistii vor desfasura activitati precum distribuirea de  pliante si fluturasi cu recomandari preventive specifice fiecarei teme, se vor intalni cu administratorii asociatiilor de locatari din municipiul Bistrita si vor expune  afise in  principalele parcari din municipiu cu recomandari preventive pe linia furturilor de sau din autoturisme.

 

 

 

0 comentarii2023 vizualizări25 aprilie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0