Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 26 Septembrie 2020 - 18642 vizitatori azi
Actiune pentru mentinerea ordinii publice in zona localurilor de noapte. Sase permise de conducere retinute.

In 27/28.04.2013, intre orele 18.00 - 02.00, Serviciul de Ordine Publica, impreuna cu Serviciul Rutier, Politia Singeorz-Bai, Sectia de Politie nr. 7 Singeorz-Bai si I.J.J. Bistrita-Nasaud au organizat o actiune pe linia prevenirii si combaterii faptelor cu violenta in zona discotecilor si localurilor cu program pe timp de noapte, a evenimentelor rutiere pe fondul conducerii sub influenta bauturilor alcoolice precum si a prevenirii si combaterii braconajului piscicol si cinegetic.

In urma controalelor, a fost constatata o infractiune la regimul rutier, au fost aplicate 30 sanctiuni contraventionale  in valoare de 3.850 lei, au fost retinute doua permise de conducere si  un certificat de inmatriculare.

 

·         

 

Sase permise de conducere retinute in urma unei actiuni de prevenire a evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool.

        In 27.04.2013, intre orele 18.00-24.00, Serviciul Rutier a organizat, pe raza judetului, o actiune pe linie de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de  conducerea autovehiculelor sub influenta alcoolului.

In urma controalelor pe raza judetului, au fost oprite si verificate 560 autovehicule, fiind constatate patru  infractiuni la regimul rutier (una de conducere sub influenta alcoolului, doua conducere fara permis si una de incredintare a autoturismului unei persoane care nu detine permis de conducere).

Totodata, au fost aplicate 113 sanctiuni contraventionale  in valoare de 8.475 lei, au fost retinute sase permise de conducere (pentru conducere sub influenta alcoolului) si trei certificate de inmatriculare.

          Astfel, la ora 20.40,  pe DJ 151, intre Chirales si Sirioara, a  fost depistat un barbat de 52 ani din sat Arcalia, care fara sa detina permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule,  conducea un moped, fiind sub influenta bauturilor alcoolice ( 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat).                  

In 28.04.2013, ora 01.13, pe str. Stejarului din Singeorz- Bai, a  fost depistat pe un barbat de 52 ani din oras Singeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism fiind  sub influenta bauturilor alcoolice (0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat).

           In primele trei luni ale anului au fost retinute in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule 89 de permise de conducere soferilor surprinsi la volan sub influenta bauturilor alcoolice.

·         

 

Accidentata de o remorca desprinsa in mers

 In 27.04.2013, ora 12.37, pe un drum comunal in Cepari, o femeie de 36 ani din Cepari, care se deplasa pe marginea partii carosabile, a fost accidentata de remorca tractata de un autoturism condus de un barbat de 43 ani din localitate.

Din cauza defectiunii la sistemul de cuplare a remorcii, aceasta s-a desprins si a accidentat-o pe femeie si a colizionat un autoturism care stationa in afara partii carosabile.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca nr. de inmatriculare montat pe remorca nu apartine acesteia, remorca fiind neinmatriculata in circulatie.  

Conducatorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.   Cercetarile continua de Politia oras Nasaud.

 

 

 

0 comentarii1603 vizualizări28 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0