Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Accident la Figa. Delapidare la scoala Ilva Mica.

In 07.05.2013, orele 15:00, pe DC 29, intre localitatiile Figa si Beclean, o conducatoare auto de 18 ani din Figa, pe directia Figa - Beclean, a intrat in depasirea autoturismului care circula in fata sa, iar din cauza neatentiei si a lipsei de experienta in conducere a pierdut controlul asupra volanului si s-a rasturnat in santul din partea stanga a directiei sale de mers.

In urma accidentului a rezultat decesul pasagerului de pe scaunul dreapta fata, in varsta de 19 ani din sat Cozia, jud. HD si ranirea soferitei.
Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l vaporii de alcool in aerul pur expirat si i s-a recoltat o proba biologica de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, urmand a se da solutie legala prin Parchetul de pe Langa Judecatoria Beclean.

 

 

 Politistii s-au sesizat din oficiu privind o infractiune de delapidare.

In 02.05.2013, politisti din cadrul Sectiei 7 politie Sangeorz-Bai s-au sesizat din oficiu privind comiterea de catre un angajat la o scoala gimnaziala din Ilva Mica a infractiunii de delapidare.

Din primele date, a rezultat ca acesta a ridicat in cursul saptamanii trecute suma de aprox. 11.000 lei de la Administratia Finantelor Publice Nasaud, fara a inmana banii destinatarilor. Aceasta suma reprezinta salariile cadrelor didactice ale scolii care nu detin carduri bancare.
In cauza se efectueaza cercetari in vederea clarificarii tuturor imprejurarilor si privind indeplinirea conditiilor de legalitate a ridicarii sumei de bani.

Pana in prezent nu a fost depusa nicio plangere penala. Cercetarile continua de Sectia 7 Politie Sangeorz-Bai.

0 comentarii2835 vizualizări09 mai 2013




rss 2.0
rss 2.0