Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 21 Septembrie 2020 - 5002 vizitatori azi
Infractiuni rutiere. Depistat baut la volan. Cercetati pentru furt de cablu.

In 31.05.2013, ora 14:50, pe DJ 173, in Posmus politistii l-au identificat pe  L. V. de 37 ani in timp ce conducea un autoturism avand  numerele provizorii de inmatriculare expirate si avand anulat dreptul de a conduce autovehicule, din anul 2012.

Cercetarile continua de Postul de politie Sieu sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana  al carei permis de conducere a fost anulat.

·         

 

In 31.05.2013, ora 23:30, a fost oprit in trafic pe DJ 171, in Caianu Mic, conducatorul auto C. E. de 24 ani din Suciu de Jos, judetul Maramures.           Dupa verificarea documentelor autoturismului, s-a constatat ca acesta nu este inmatriculat in circulatie, iar placutele cu nr. de inmatriculare montate sunt false.

          S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat" si "conducerea pe drumurile publice al unui autovehicul cu nr. fals de inmatriculare".

          Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

          Cercetarile continua de Sectia 5 Politie Rurala.

·         

 

Depistat baut la volan

 In 02.06.2013, ora 18.20, in localitatea Dumitra, pe strada Valea Morii, a fost depistat un barbat de 39 ani din Unirea, in timp ce conducea un autoturism avand o imbibatie alcoolica de 1,45 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducatorul auto a fost condus la Spitalul Oras Nasaud unde a refuzat recoltarea de probe biologice.

Cercetarile continua de politistii Postului de Politie Dumitra.

·         

 

Masuri de ordine in zona localurilor de noapte

  In data de 01/02.06.2013, intre orele 23.00 - 04.00, politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica, Serviciului Rutier, Serviciului de Investigatii Criminale si Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au desfasurat o actiune pentru mentinerea climatului de siguranta publica  in zona discotecilor, barurilor si altor unitati similare, din localitatile Lechinta, Sieu Odorhei, si Braniste, precum si pentru prevenirea evenimentelor rutiere si combaterea delictelor silvice.

 In cadrul actiunii au fost verificate noua localuri, patru discoteci si noua obiective asigurate cu paza, fiind  aplicate 15 sanctiuni contraventionale cu amenzi in valoare de 3100 lei, retinute doua permise de conducere si un certificat de inmatriculare.

 

·         

Cercetati pentru furt de cablu

  In 01.06.2013 in jurul orei  13:50, politistii din Lechinta i-au depistat pe raza comunei Lechinta  pe C. V. de 33 ani, C. P. de 31 ani si M. V. de 16 ani, toti din Viile Tecii.

Acestia au sapat pe langa terasamentul liniei inguste Lechinta -Teaca si au scos din pamant cablul de comunicatii CFR,  pe o lungime de 55 m, cu intentia     de a-l preda la un centru de colectare a fierului vechi. Valoarea pagubei create este de aproximativ 1.000 lei.   Cablul respectiv a  fost ridicat  si  predat lucratorilor CFR Teaca. Cercetarile continua de lucratorii Postul de Politie TF Saratel.

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

 

0 comentarii1848 vizualizări03 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0