Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 08 August 2020 - 14320 vizitatori azi
Accident cu patru autoturisme. Conflict pe fondul consumului de alcool.
In data de 17.06.2013, orele 07.40 , la intersectia drumului de centura cu str. Subcetate din municipiul Bistrita, conducatorul auto O.D. de 27 ani din Beclean, nu a respectat semnificatia semnalului de oprire efectuat de un politist local care dirija traficul rutier in intersectie si a intrat in coliziune cu autoturismul condus de catre B.C. de 35 ani din Bistrita.

Autoturismul colizionat a fost proiectat intr-un alt autoturism, oprit pentru a patrunde in intersectie, condus de o femeie de 38 ani din Bistrita, care la randul sau a fost proiectat in autoturismul oprit in spatele sau, condus de o femeie de 28 ani din Bistrita.
In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a unei pasagere din cel de-al doilea autoturism, in varsta de 59 ani din Bistrita.
Conducatorii auto a fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative si le-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei .Cercetarile continua de catre Biroul Rutier din cadrul Politiei Municipiului Bistrita.

 

 

Conflict pe fondul consumului de alcool

In data de 17.06.2013, in jurul orelor 00.08, politistii au fost sesizati prin S.N.UA.U.112 despre faptul ca in fata barului din com. Magura Ilvei, sat Arsita, a izbucnit un scandal.
La fata locului s-a deplasat un echipaj de ordine publica care a constatat ca, pe fondul consumului de alcool si a unor neintelegeri mai vechi , intre S.L. de 23 ani si D.I. de 29 ani, ambii din Magura Ilvei, sat Arsita a izbucnit un conflict spontan, acestia lovindu-se reciproc cu pumnii si cu obiecte contondente. D.I. a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita.
Cercetarile continua de catre politisti din cadrul Postului de Politie Magura Ilvei, urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

 

 

Mopedist cercetat de politisti

In 15.06.2013, orele 17.45, politistii l-au depistat in trafic, pe DC 29, in Beclean , pe C.I. de 31 ani din localitatea Figa, in timp ce conducea un moped, fara a fi inregistrat si fara a poseda permis de conducere.
Conducatorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.28 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Sus-numitului i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducerea pe drumurile pubice a unui autovehicul neinmatriculat si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.
Cercetarile continua de Politia orasului Beclean.

 

Actiuni silvice, pe valea Somesului si valea Bargaului

In 15.06.2013, intre orele 04.00 - 09.00 politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice impreuna cu silvicultori din cadrul Ocolului Silvic Tihuta Colibita, au organizat si desfasurat o actiune pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos, pe Valea Somesului si Valea Bargaului.
Cu aceasta ocazie au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 10.000 lei, conform L171/2010 si a fost confiscata cantitatea de 13,01 m.c. material lemnos, in valoare totala de 5.030 lei.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

.

0 comentarii2051 vizualizări17 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0