Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 13188 vizitatori azi
Barbat decedat dupa ce s-a rasturnat cu tractorul. Conflict la Muresenii Bargaului. Bistritean accidentat.

In 06.08.2013, ora 17.56, a fost sesizat faptul un barbat de 53 ani din Nuseni s-a rasturnat cu tractorul in timp ce efectua munci agricole pe raza localitatii Beudiu.
La fata locului s-au deplasat lucratorii Postului de Politie Nuseni, impreuna cu un echipaj din cadrul I.S.U Bistrita. Echipajul medical a constatat decesul barbatului.
Cadavrul a fost transportat la Sectia Prosectura a Spitalului Judetean in vederea efectuarii necropsiei.
Cercetarile continua de Postul de Politie Nuseni.

 

 

Conflict cercetat la Muresenii Bargaului

In 06.08.2013, ora 19.37, politistii au fost sesizati ca o persoana a fost injunghiata in abdomen la o casa de vara amplasata pe un deal in apropierea localitatii.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa de la Sectia 2 Politie Rurala, care l-a identificat pe H.I. de 62 ani din Muresenii Birgaului. Din primele verificari a rezultat ca acesta ar fi fost intepat cu un corp ascutit in zona abdominala de catre F.N. de 74 ani din Livezile, cu care se afla in locuinta.
Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale. In urma examinarii medico-legale, s-a stabilit ca leziunile traumatice suferite de barbat necesita 17-18 zile de ingrijiri medicale.
Cercetarile continua de Serviciul de Investigatii criminale.

 


Bistritean accidentat usor

In 06.08.2013, pe D.J.151, in Bistrita, cartier Sigmir, conducatorul auto S. C. de 48 ani din Azuga, judetul Prahova, din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba la dreapta, a patruns pe contrasens unde a colizionat o autoutilitara condusa de F. N. de 46 ani din Blajenii de Jos.
In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a lui F.N.
Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative si le-au fost recoltate probe biologice.
Cercetarile continua de Biroului Rutier Bistrita.

0 comentarii1281 vizualizări07 august 2013
rss 2.0
rss 2.0