Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Politistii urmaresc depistarea a 12 persoane suspectate ca au introdus si comercializat tigarete. Update.

In aceasta dimineata, politistii de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud efectueaza 13 perchezitii la mai multe imobile si sedii de firme, detinute de persoane suspectate de contrabanda.

Politistii urmaresc depistarea a 12 persoane suspectate ca, din luna aprilie 2013 si pana in prezent, au introdus si comercializat in tara, din Ucraina, fara drept, produse accizabile (tigarete).

Persoanele depistate urmeaza sa fie conduse la sediul I.P.J. Bistrita-Nasaud pentru audieri si luarea masurilor legale.

Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al D.I.P.I..

 

 

Tanar depistat baut la volan

In 09.08.2013, ora 02:00, a fost depistat in trafic un barbat de 19 ani din Singeorz-Bai, in timp ce conducea o autoutilitara, fiind sub influenta bauturilor alcoolice (0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat).
Cel in cauza este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange" .
Cercetarile se efectueaza de Politia orasului Singeorz-Bai.

 

 

Atentie la tren!

In 08.08.2013, ora 08:30, in localitatea Maieru, pe drumul forestier "Valea Caselor", conducatorul unui autoturism in varsta de 42 ani din Maieru nu a oprit pentru a se asigura la trecerea de nivel cu calea ferata simpla fara bariere, masina find colizionata de trenul de calatori 15854, care circula pe relatia Nasaud - Rodna Veche.
In urma accidentului nu au fost victime, fiind inregistrate avarii materiale la autoturism si locomotiva.
Circulatia feroviara nu a fost intrerupta.
Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si a fost sanctionat contraventional.

 

 

 

 

In aceasta dimineata, politistii de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud au efectuat 13 perchezitii la mai multe imobile si sedii de firme, detinute de persoane suspectate de contrabanda.

 Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al D.I.P.I..

 La actiune au participat si politisti ai Serviciilor de Ordine Publica, Criminalistic,  din cadrul Politiei Nasaud si Sectiei 6 Politie Rurala.

 Politistii au urmarit depistarea a 12 persoane suspectate ca, din luna aprilie 2013 si pana in prezent, au introdus si comercializat in tara, din Ucraina, fara drept, produse accizabile (tigarete).

 In urma perchezitiilor efectuate, au fost identificate si ridicate in vederea confiscarii produse accizabile in valoare de 20.076 lei detinute fara documente legale de provenienta (1.081 pachete tigari in valoare de 10.800 lei, 188 litri alcool etilic alimentar, in valoare de 8.347 lei si 169 litri benzina).

 Totodata, a mai fost ridicata in numerar si suma de 19.473 lei.

 Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si evaziune fiscala in vederea documentarii intregii activitati infractionale a acelor implicati, urmand ca la finalizarea acestora sa se propuna solutie legala prin parchetul competent.

 

 

0 comentarii2744 vizualizări09 august 2013




rss 2.0
rss 2.0