Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 24 Octombrie 2020 - 11576 vizitatori azi
Incendiu la o hala in Dealu Stefanitei. Barbat gasit spanzurat.

La 11.08.2013, in jurul orelor 00.07, a fost sesizat prin SNUAU 112 faptul ca in satul Dealu Stefanitei a izbucnit un incendiu la o hala pentru tocat deseuri. La fata locului au actionat echipaje ISU Nasaud, pompieri voluntari din Romuli si Telciu. In urma incendiului nu au fost victime omenesti, arzand aprox. 70 mc. deseuri din lemn.
Cercetarile continua de catre Politisti din cadrul Postului de politie Romuli.

 

 

Barbat gasit spanzurat.

In 11.08.2013, orele 11.10, politistii au fost sesizati prin SNUAPU 112 de un barbat din Bistrita Birgaului, despre faptul ca l-a gasit spanzurat in gradina casei pe F. I. de 75 ani din Bistrita-Birgaului.
In urma examinarii cadavrului nu au fost identificate urme de violenta. Cercetarile continua de catre Postul de Politie Bistrita Birgaului.

 

1.42 mg/l alcool pur in aerul expirat si consecintele legale.

In 10.08.2013, ora 16.57, pe DN 17 C, in localitatea Dealul Stefanitei, S.D. de 33 ani din Dealu Stefanitei, in timp ce conducea un autoturism, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si afandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, a colizionat cu partea dreapta fata un autoturism care era parcat regulamentar, provocand avarii usoare la ambele autoturisme.
In urma accidentului rutier nu au rezultat victime.
Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.42 mg/l alcool pur in aerul expirat si i s-au recoltat probe bilogice.
In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si conducerea unui autoturism pe drumurile publice avand o imbibatie alcoolica peste limita legala.
Cercetarile continua de Postul de Politie Romuli.

 

 

Dobric: conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere si afandu-se sub influenta bauturilor alcoolice

In 10.08.2013, ora 23.37, pe DC 37A, in localitatea Dobric, politistii l-au depistat in trafic pe R.S. din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur in aerul expirat si a refuzat recoltarea de probe biologice.
S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si refuzul de a se supune recoltarii probelor biologice .
Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

0 comentarii2429 vizualizări12 august 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0