Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 31 Martie 2020 - 17398 vizitatori azi
ALEGE VIATA! RESPECTA REGULILE DE CIRCULATIE RUTIERA!

ACTIUNI PREVENTIVE PENTRU COMBATEREA NERESPECTARII REGIMULUI LEGAL DE VITEZA.  In perioada 23-25 august a.c., politistii rutieri din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud, impreuna cu cei de ordine publica, vor actiona la nivel judetean pentru depistarea si sanctionarea abaterilor rutiere, in special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteza.

 Pentru depistarea in trafic a conducatorilor de autovehicule care nu respecta regimul legal de viteza si sanctionarea prompta a acestora, se vor folosi toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier si de masurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate in sistem cascada.

             In cursul zilei de ieri, politistii au aplicat 133 de sanctiuni contraventionale celor care au incalcat prevederile O.U.G. nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

            De asemenea, au fost retinute cinci permise de conducere (trei pentru depasirea vitezei, 1 pentru depasire neregulamentara si 1 pentru consum de alcool) si au fost retrase patru certificate de inmatriculare.

 

* * *

ATENTIE, VITEZA UCIDE!

 Politia Romana recomanda conducatorilor auto sa circule cu prudenta, cu viteza adaptata carosabilului umed si sa acorde o atentie sporita pietonilor. Depasirea limitelor legale de viteza si viteza neadaptata la conditiile de trafic

  reprezinta unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

 

****

 

In atentia soferilor bistriteni:

 In acest sfarsit de saptamana vor avea loc manifestari cu public numeros pe raza municipiului Bistrita si  indeosebi in complexul de agrement Heindenfeld-Viisoara cu prilejul "Zilelor Municipiului Bistrita", motiv pentru care se anticipeaza cresterea afluxului de masini pe DN 17. 

Pentru evitarea aglomerarii DN 17 in zona Heindenfeld-Viisoara, in intervalul 24-25 august, intre orele 19.00-23.00, politistii bistriteni recomanda soferilor sa evite  aceasta ruta, prin folosirea variantelor  ocolitoare, in functie de directia de deplasare, astfel:

 

DJ 151 (Blajeni-Sigmir) pe directia Beclean;

Str. Noua pana la intersectia cu DN 17, in zona statiei Petrom Viisoara, spre Bistrita;

DJ 173 C (Budacu de Jos) spre zona Valea Sieului.

 

Conducatorii auto sunt rugati de asemenea sa respecte indicatiile politistilor aflati in trafic pentru dirijarea circulatiei.

 

                         

 

0 comentarii1589 vizualizări24 august 2013
rss 2.0
rss 2.0