Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 25 Octombrie 2020 - 2462 vizitatori azi
Tineri harghiteni, cercetati pentru furt. Autoturism rasturnat, sofer baut.

In 24.08.2013, politistii de la Biroul de Investigatii Criminale au identificat doi tineri de 14 ani din Toplita si respectiv 17 ani din Joseni, judetul Harghita, suspectati pentru comiterea de furturi.

Cei doi, impreuna cu un alt tanar de 17 ani din Ulicani, jud. Harghita ar fi sustras in dimineata zilei bunuri (un portofel, un telefon si bani) in valoare de 435 lei, care au fost recuperate de politisti si restituite proprietarilor.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale.

 

Autoturism rasturnat, sofer baut.

In 25.08.2013, ora 00:15, in cadrul unei actiuni desfasurate de politistii rutieri impreuna cu Serviciul de Ordine Publica, pe DJ 173A, intre Bistrita Birgaului si Colibita, a fost depistat in afara partii carosabile un autoturism rasturnat, cu motorul pornit. In interior, la volan, se afla P.S. de 36 ani din Bistrita Birgaului, care nu prezenta insa leziuni fizice vizibile.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru recoltarea de probe biologice.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica peste limita legala.
Cercetarile continua de Sectia 2 Politie Rurala.

 

Prins la volan sub influenta bauturilor alcoolice

In 25.08.2013, orele 17:50, in Livezile, pe strada Parcului, a fost identificat in trafic R.L. de 44 ani din Dorolea, in timp ce conducea un autoturism fiind sub influenta bauturilor alcoolice (1,66 mg/l alcool pur in aerul expirat).
In timp ce efectua o manevra de intoarcere, acesta a colizionat un autoturism parcat regulamentar.
Celui in cauza i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile vor fi continuate de catre politisti din cadrul Postului de Politie Livezile.

 

 

ALEGE VIATA! ACTIUNI PENTRU COMBATEREA NERESPECTARII REGIMULUI LEGAL DE VITEZA

Peste 500 de participanti la traficul rutier care au incalcat normele legale privind circulatia pe drumurile publice au fost sanctionati de politisti, in ultimele trei zile.

In total, politistii au aplicat 537 de sanctiuni contraventionale, dintre care 372 de sanctiuni au fost aplicate pentru incalcarea vitezei legale. Valoarea totala a sanctiunilor aplicate se ridica la 114.280 lei.

De asemenea, politistii au retinut 19 permise de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce pe drumurile publice, dintre care 6 pentru viteza, 4 pentru depasire neregulamentara si 7 pentru consum de alcool si au constatat 6 infractiuni.

Totodata, politistii au retras 5 certificate de inmatriculare.

Politistii au derulat in intervalul 23-25 august o actiune pentru reducerea numarului accidentelor rutiere si a consecintelor acestora, produse pe fondul nerespectarii regimului legal de viteza. Actiunea face parte din calendarul campaniei preventive "SPEED", desfasurata pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre TISPOL (Organizatia Politiilor Europene).

0 comentarii1715 vizualizări26 august 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0