Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 9564 vizitatori azi
ALEGE VIATA! RESPECTA REGULILE DE CIRCULATIE RUTIERA!

In perioada 29-31 august a.c., politistii rutieri din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud, impreuna cu cei de ordine publica, continua seria de actiuni preventive pentru reducerea evenimentelor rutiere grave, produse pe fondul nerespectarii normelor legale cu privire la circulatia pe drumurile publice, in special a celor care reglementeaza regimul legal de viteza.

              In perioada 29-31 august a.c., politistii rutieri, impreuna cu cei de ordine publica, actioneaza pentru depistarea si sanctionarea abaterilor rutiere, in special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteza.

             De asemenea, politistii prezenti in trafic actioneaza pentru asigurarea fluentei traficului rutier pe sectoarele de drum cu trafic intens.

             Pe langa prezenta activa in strada, pentru depistarea in trafic a conducatorilor de autovehicule care nu respecta regimul legal de viteza si sanctionarea prompta a acestora, se vor folosi toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier si de masurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate in sistem cascada.

 

* * *

ATENTIE, VITEZA UCIDE!

 Politia Romana recomanda conducatorilor auto sa circule cu prudenta, cu viteza adaptata carosabilului umed si sa acorde o atentie sporita pietonilor. Depasirea limitelor legale de viteza si viteza neadaptata la conditiile de trafic reprezinta unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

            

0 comentarii1428 vizualizări29 august 2013
rss 2.0
rss 2.0