Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Vineri 03 Aprilie 2020 - 14412 vizitatori azi
Echipa ISU Bistrita a castigat editia de primavara 2015 la Cupa Generozitatii.(65 de poze)

Baza "Alex" din municipiul Bistrita a gazduit editia de Pasti a Cupei Generozitatii, organizata de catre medicul stomatolog Marius Nicolae Pop si prietenii din presa locala. La aceasta editie, s-au inscris 8 echipe care au donat bani si produse in scopuri caritabile (carti, dulciuri si jucarii) dar au jucat fotbal efectiv doar 7 echipe. Dupa desfasurarea campionatului, in finala au ramas cele mai puternice 2 formatii, echipa profesorilor si echipa de la ISU Bistrita. Dupa terminarea timpului regulamntar de joc, cele 2 echipe erau la egalitate, 4 la 4, asa ca departajarea s-a facut prin lovituri de la 7 metri, castigate cu 5 la 3 de la catre echipa ISU Bistrita.

Dupa finalizarea competitiei la mini-fotbal participantii au donat diverse sume de bani fiind stranse in total 3.300 de lei. De asemenea, a mai fost obtinuta suma de 400 de lei ce a fost donata unui tanar voleibalist de mare valoare din Bistrita. Acesta - Mario Pudilic , practica sportul de performanta de cativa ani si conform antrenorului sau va fi un sportiv foarte bun daca va fi sustinut, inclusiv financiar.

Premierea castigatorilor a fost facuta de catre doctorul Marius Nicolae Pop si jurnalistul Adrian Linca, capitanul nejucator al echipei Presei.

Mentionam ca banii stransi la Cupa Generozitatii vor fi donati in scopuri caritabile copiilor bolnavi sau familiilor numeroase si cu probleme sociale iar actiunile caritabile vor fi mediatizate in presa locala inclusive prin ziarul nostru, Bistritanews.ro.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii3605 vizualizări04 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0