Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Vineri 03 Aprilie 2020 - 14696 vizitatori azi
10 familii modeste din Bistrita au primit pachete de Pasti.(20 de poze)

Mai multi oameni cu suflet din Bistrita au facut donatii in alimente si dulciuri pentru familii nevoiase care au fost predate viceprimarului municipiului Bistrita-Laszlo Kiss si directorului Directiei Sociale a Primariei - Radu Dreptate. La aceste donatii constand in platouri cu prajituri, faina, zahar, ulei, orez, etc s-au adaugat oua vopsite de Paste, cozonaci si dulciuri cumparate din banii personali ai viceprimarului Kiss.

Pachetele au ajuns la Elena C. - o mama cu mai multi copii, Crina N. - o mama singura cu doi copii bolnavi, Sia I.- doua persoane cu handicap, Tudora B. - o persoana fara venituri si Nicoleta M.- care are un copil cu handicap grav.

De asemenea, pachetele au ajuns si la Margareta P.- persoana cu handicap si mai multi copii, Oana C.- o mama cu trei copii, Irina M.- persoana in varsta, singura si fara venituri, Emilia C.- persoane cu handicap si Adina C.- mama singura cu sapte copii.                  

Cadourile au fost duse la fiecare familie in parte, vineri dupa-masa, astfel ca cel putin pentru masa de Pasti exista acum alimente si pentru aceste familii mai nevoiase sau cu probleme foarte mari de sanatate.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii3486 vizualizări11 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0